In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

4 Anledningar till att handlare går på bluffar

En av de värsta känslorna i världen är att bli bedragen och snuvad på något. Sekunden du inser att du gått på en bluff och att någon dragit nytta av din ”dumhet”…. Det är svårt att acceptera. Det är bara ett fåtal av oss som kan säga: Okej… Jag begick ett misstag. Det är ok. Då vet jag bättre nästa gång. Det är helt naturligt att bli arg.

Världen av binära optioner och bluffarna går tyvärr inte att separera. I själva verket är så fallet med all typ av verksamhet som berör pengar – det finns alltid folk som vill bedra eller lura dig på nåt sätt. Där det finns pengar finns det bedragare, och om det inte gör de så kommer de garanterat snart. De hittar alltid sätt att stjäla pengar från folk som tyvärr går på deras bluffar. Den som sedan blivit utsatt för en bluff är dock inte alltid att beskylla. Chansen att en intelligent person blir bedragen är i princip samma som att en mindre intelligent person blir det.

Vi måste även göra skillnad mellan de som faktiskt blivit bedragna och de som bara tror att så är fallet. Det finns många som hävdar att de blivit bedragna när det i själva verket var de själva som gjorde fel. Vi hör det hela tiden: ”Jag har blivit bedragen, det är därför jag förlorat pengar” samtidigt som de inte inser att de borde skylla på sig själva. Det är alltför vanligt att man skyller på andra istället för att erkänna sina egna misstag.

Brist på förståelse

Innan du handlar bör du kontrollera allt genomgående och noggrant. Mäklare får en hel del orättvis feedback, eftersom alltför få läser alla villkor innan de skapar ett konto.

Binara Optioner BluffÄrligt talat, vem har någonsin läst alla villkoren på en webbsida? Det är inte många som gjort det, garanterat. Visste du att de flesta mäklarna skriver i sina villkor att de kan ta bort ditt konto när som helst? Det enda du skulle kunna göra då är att klaga till en kompis – det är allt. Dock har du alltid rätt till alla pengar du har på ditt konto – dem kan ingen ta från dig. Skulle det hända gäller det att kontakta en tillsynsmyndighet.

Som man säger – livet är inte rättvist. Du måste vara förberedd för att allt kan hända. Du måste veta vad du ger dig in på när du registrerar dig, och vad som kan hända. Vi kan säga såhär: skulle du låna ut pengar (riktiga pengar – inte en hundralapp för lunchen) utan en skriftlig överenskommelse och villkor? Om du skulle det är det läge för några grundläggande ekonomilektioner.

Uttags-bluffar

Att ta ut pengar från ditt handelskonto kan vara problematiskt, särskilt om du valt att handla med en dålig mäklare. Det finns otaliga klagomål från många handlare om just det ämnet. Återigen är problemet att man inte förstår hela processen. Det är i själva verket mycket sällsynt att en mäklare stjäl pengar från en handlare, och när det händer är det alltid med en otillförlitlig mäklare som du aldrig skulle hitta i vår lista på pålitliga mäklare.

Binära Optioner BluffDet är enkelt att sätta in pengar på ditt handelskonto. Mäklarna erbjuder ett antal valmöjligheter för insättningar. De flesta är direkta, så att du omedelbart har pengar att handla med hos mäklaren. Men uttag är en annan sak. Det tar ofta flera dagar och antalet metoder för uttag är oftast begränsade. Anledningen till att uttagen tar längre tid är inte alltid mäklaren. Det finns till exempel riktlinjer och regler från banker som kräver tid för att behandla din förfrågan och betala ut dina pengar. Processen tar vanligtvis 3-5 dagar och beror också på om mäklaren erbjuder sina tjänster även på helgerna eller endast på vardagar.

Innan du kan göra ett uttag måste dina dokument verifieras. Vissa mäklare kräver det redan i början av registreringsprocessen (som till exempel HighLow), medan andra väntar till själva uttaget. Var inte rädd att mäklaren försöker stjäla din identitet. Det finns en enkel anledning till att de behöver alla dokumenten – de undviker alla möjliga hot och måste verifiera sin handlare enligt tillsynsmyndigheterna. Allt du behöver är ett pass, körkort eller ID-kort, och ett bankuttag eller en elräkning.

Orättvisa bonusar! De har lurat mig

Binära Optioner BluffDet är samma problem om och om igen… De flesta tror att mäklaren är så generös, som erbjuder gratis pengar när du skapar ett konto. Vem skulle inte hellre få 10 000 kronor istället för 5 000? Här börjar problemet. Bonusen kanske inte är vad du egentligen vill ha. När du accepterar bonusen från mäklaren måste du vanligtvis handla med 35 gånger bonusens belopp innan du kan ta ut dina pengar.

Det är inte en bluff, utan villkor som du bör läsa igenom när du skapar ett konto. Hade du läst igenom alla villkor innan du accepterade bonusen? Antagligen inte. Läs alltid villkoren, och om du inte förstår dem,  eller inte vill ha bonusen, kan du höra av dig till kundtjänsten. Bonusar läggs ibland till automatiskt – då måste du se till att de tas bort innan du börjar handla.

Detta var ett större problem innan början av år 2017. Då bestämde nämligen den ledande tillsynsmyndigheten CySEC att mäklare inte får ge bort bonuspengar. Om du väljer en reglerad mäklare kommer du aldrig att få den här typen av bonus.

Optionavigator och andra bluffar

Binära optioner är mycket populära, vilket är anledningen till att binära bluffar blir mer och mer vanliga. Det finns ett antal bluffar, som Optionavigator, profitonline, BinaryBotPro plus många fler. Vi gör vårt bästa för att informera dig om dem regelbundet, så att du vet vad du borde akta dig för.

Bluffarna är alltid likadana. De erbjuder höga vinster på kort tid, men det är inte alltid så lätt att känna igen dem vid första anblick. Webbsidan kanske ser ut som någon sorts tidning om handeln, en professionell plattform, eller ett automatiskt system som garanterar en inkomst utan att du behöver anstränga dig. Dock finns det gott om varningar om dessa bluffar, så det är endast ett fåtal handlare som går på dem. De som gör det vet för det mesta inte så mycket om binära optioner, tyvärr.

Det finns bara ett sätt att se till att inte gå på bluffarna: håll dig informerad! Det är mycket viktigt att läsa på och att lära dig mer. Om du vet vad du borde hålla koll på blir chansen att bli bedragen mycket mindre.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner