In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

3 saker handlare INTE bör göra

Vi har fått en förfrågan om att skriva en artikel som pratar lite om vad man inte bör göra i handeln, och vad man kan ha för dåliga ovanor som handlare – så här kommer den! Det finns en hel del saker som faktiskt kan hindra till och med bra handlare från att tjäna pengar. Erfarenhet är en av de viktigaste faktorerna som krävs – annars kan man inte bli framgångsrik.

Erfarenhet handlar inte bara om att läsa igenom grafer och handla med ett demo-konto. Visst – det är viktigt, men vad man inte kan lära sig genom att läsa på är hur handeln kan orsaka stress, osäkerhet och ilska – men även glädje och framgångar. Läs vidare för de tre sakerna som handlare absolut INTE bör göra för att öka dina chanser att bli framgångsrik.

1. Glömma bort vikten av penningförvaltning

När du handlar med binära optioner bör du aldrig lägga mer än 5% av dina ägg i en enda korg!

Det finns många handlare som vill komma igång snabbt. Då kanske de sätter in 2 000 kronor och börjar handla för 500 kronor direkt. Låter det dumdristigt? Det är det. Precis som vi nämnt i våra artiklar om penningförvaltning bör du aldrig använda upp mer än 5% av ditt totala saldo för en enda transaktion.

Vi rekommenderar i själva verket att du riskerar ännu mindre, runt 3%, men det kanske inte passar den som inte har tiotusentals kronor tillgängligt på kontot.

warren-buffet

2. Hoppa över grunderna

Det finns otaliga ”handlare” som läser ett par artiklar om binära optioner på nätet och tror att de redan kan allt de behöver veta och kan komma igång med handeln och tjäna pengar på nolltid.

Till dem vill vi påminna om en sak: binära optioner må vara enkla, och vem som helst kan handla med dem, men det betyder även att vem som helst kan handla och förlora pengar på dem. Framgångsrik handel är mycket mer komplicerad än så, och det är inte alla som vet hur man gör. Dock kan alla lära sig, och med rätt grunder och kunskaper kan du få ut mycket mer av handeln.

3. Sätta orealistiska mål

Satta orealistiska malDrömmer du om att tjäna hundratusentals kronor om dagen, flytta till en exotisk ö och sörpla drinkar resten av livet? Glöm det. Och tro aldrig på någon som utlovar sådana resultat – det går faktiskt att tjäna pengar på binära optioner, men du kommer inte att kamma in ofantliga summor på en kort tid.

Visserligen finns det handlare som tjänar stort på binära optioner, men inte redan från början, så kom ihåg att vara försiktig med vem du litar på och vilken mäklare du handlar hos.

Vi tror att de här är de tre största hindren som kan komma mellan handlaren och vinsterna. Vad tror du? Hör av dig i kommentarerna!

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner