In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

10 anledningar att börja handla med binära optioner

Handel med binära optioner kan vara både riskabelt och mycket lönsamt. Men med lite research går det att lära sig hur man tjänar pengar på marknaden med den här typen av handel. Det finns många anledningar till att binära optioner borde vara en del av din strategi för investering, oberoende av om du vill investera ett par tior eller ett par tusen. Nedan kan du se de 10 största fördelarna med binära optioner.

1) Enkelt

Du behöver bara läsa ett par artiklar för att lära dig, eftersom binära optioner är mycket lätta att förstå sig på, även för nybörjare som inte har tidigare erfarenhet av handel med CFD, eller handel i allmänhet.

2) Utmärkt avkastning

En av de största fördelarna med binära optioner är att varje framgångsrik handel erbjuder en riktigt bra procentandel avkastning. Mäklaren IQ Option erbjuder till exempel upp till 91%. Det är en siffra du inte kommer att se särskilt ofta med till exempel CFD. Många mäklare, som 24Option eller ETX Capital erbjuder avkastning upp till 100% på vissa optioner.

3) Strategier

Det finns många strategier på nätet, och vissa kan hjälpa dig att öka dina vinstchanser. Du hittar en sammanfattning av grundläggande handelsmönster för binära optioner på vår hemsida.

4) Popularitet

Handel med binära optioner blir alltmer populärt, om faktum att fler och fler mäklare dyker upp är något att gå efter.

Det kan vara en nackdel, eftersom många av mäklarna inte är särskilt bra. Men om du handlar med företag från vår lista på rekommenderade mäklare kan du hålla dig på den säkra sidan.

5) Utan installation

En stor fördel med binära optioner är att du inte behöver installera någon mjukvara. Varje mäklare tillhandahåller en handelsplattform som är tillgänglig på nätet och som du kan nå med din webbläsare.

Självklart kan du även ladda ner din valda handelsplattform på mobiltelefonen eller surfplattan. Dock tog Apple bort alla handelsappar från App Store i juni 2016.

6) Handelsturneringar

Vissa mäklare erbjuder chansen att tävla i handelsturneringar. Det låter dig investera så lite som ett eller ett par hundra kronor och få chansen att vinna priser på upp till tiotusentals kronor.

7) Kundtjänst

En annan stor FÖRDEL är kundtjänsten som mäklarna erbjuder. Om du kör fast kan du få live support hos de flesta mäklarna, som svarar på alla dina frågor. Många mäklare kan även ringa upp dig om de ser att du har problem med att sätta in eller ta ut pengar.

8) Handelns storlek

Ett lågt minsta belopp för handeln är också en stor fördel, speciellt för nybörjare. Många mäklaren erbjuder 10$ som minsta belopp för handeln, medan vissa låter dig handla med så lite som 1$, vilket låter dig prova på plattformen även om mäklaren inte erbjuder ett demo-konto.

9) Ett brett utbud

Många mäklare med binära optioner erbjuder upp till 150 tillgångar att handla med, så att du kan handla med ett brett urval av valutapar och råvaror.

10) Minimal risk

Handel med binära optioner erbjuder en mycket låg risk jämfört med annan handel. Varför? Jo, till exempel kan du börja handla med så lite som 1$, som vi nämnt ovan. Du vet också alltid hur mycket du kan förlora eller vinna. Även små förändringar på marknaden kan garantera framgångsrik handel som du inte skulle kunna drömma om på den ”riktiga” aktiemarknaden.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner