In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Binära optioner – Vanliga frågor

Den här sidan har svar på de vanligaste frågorna om binära optioner som vi får varje dag. Vi hoppas att du hittar vad du letar efter och att informationen är av intresse.

Jag är en nybörjare och vill komma igång med handeln. Har ni några råd?

Det bästa rådet: lär dig alltid något nytt. Det kan vara handelsmönster, att titta på videor från framgångsrika handlare eller att gå på workshops. Den här sidan kan fungera som din inspiration för att hitta utbildningsmaterial. Vi rekommenderar även att du tar en titt på våra tips för nybörjare.

Jag vill inte investera än, men vill prova på binära optioner. Kan jag skapa ett gratis demo-konto?

Ja! Vi rekommenderar alltid att du börjar med ett demo-konto. Du bör inte handla med riktiga pengar utan att ha testat ditt handelsmönster med ett demo-konto. Det kan du göra med vårt gratis demo-konto som du kan använda utan att behöva registrera dig. Öppna helt enkelt sidan och kom igång med handeln.

Du kan även se en lista med alla mäklare som erbjuder demo-konton här.

Vad är MetaTrader 4 och varför pratar ni om det hela tiden?

Metatrader 4 är ett program som visar smarta diagram över prisförändringar för aktier, råvaror och valutapar. Programmet visar tydliga och anpassningsbara diagram (som är mycket bättre än vad mäklarna visar), vilket låter dig identifiera och uppskatta prisernas skiftningar. Du kan lära dig mer om MetaTrader 4 här. Det kommer att göra dig till en mer framgångsrik handlare – det är därför vi pratar om det hela tiden. 😉

Var kommer pengarna som handlarna tjänar från?

Det finns ett enkelt svar: från handlarna som inte tjänar dem.

Om vi utvecklar det lite mer: ponera att en mäklare har 100 handlare. 50 av dem väljer exakt samma val – CALL – och 50 väljer PUT. Alla investerar 10$. Mäklaren har då 1 000$ från de 100 handlarna. Endast 50 kommer att gå med vinst, så mäklaren delar ut vinst för 50 x 10$ (80%, till exempel) = 900$, och behåller 100$.

Kan jag handla med binära optioner även om jag inte kan så mycket om aktiemarknaden eller Forex?

Det kan du visserligen, men du behöver lära dig ett par saker först. Du kan börja genom att läsa våra tips för nybörjare och att läsa eBöckerna och artiklarna du hittar på den här sidan.

Vad är den bästa strategin för handel med binära optioner?

Om du letar efter ett handelsmönster som garanterar goda resultat varje gång kommer du inte att hitta det. Det finns ingen perfekt strategi som låter dig gå med vinst varje gång (även om det hade varit fantastiskt!).

Det är viktigt att lära dig hur du analyserar diagrammen. Det kan vår tekniska analys hjälpa till med. Kom ihåg att använda ditt förnuft, även när du har hittat en bra strategi.

Vad är det lägsta beloppet jag kan investera?

Det lägsta beloppet du kan sätta in hos mäklaren IQ Option är 10$, men beloppen varierar från mäklare till mäklare. Det lägsta beloppet du kan handla med hos IQ Option är 1$.

Om du vill prova på handel med binära optioner kan du prova vår demo för binära optioner helt gratis. Du behöver bara följa stegen på sidan.

Jag vill handla med binära optioner. Måste jag vara 18?

Ja, du måste vara minst 18 år gammal om du vill handla med binära  optioner. Utan att bekräfta din identitet och att du är myndig (med ett ID-kort, till exempel) kan du inte ta ut dina vinster. Om du inte är tillräckligt gammal, men ändå vill handla med binära optioner, får du göra det med någon annan, som en förälder, till exempel.

Hur mycket kan jag tjäna på binära optioner?

Det är en vanlig fråga, som tyvärr inte har ett svar. Hur mycket kan man tjäna med binära optioner? Det är upp till dig. Beloppet du kan tjäna beror på hur mycket tid du lägger på handeln och på hur väl du förstår optionerna.

Vad är det högsta beloppet jag kan tjäna?

Det finns inget exakt belopp, så vitt vi vet. Låt oss säga att du har turen på din sida och tjänar runt 6 000$ per månad. Det skulle vara suspekt. Det är enormt mycket pengar, och det skulle mäklarna inte tycka om, så det lär inte vara särskilt troligt. Det är givetvis spekulation, men verkar logiskt utifrån våra erfarenheter.

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner