In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 13: Teknisk analys – ”Sittande” ljus

 Den här artikeln fick vi från en handlare som använder BERSI 2.0-STRATEGIN (den kan du ladda ner från bestbinaryoptionsstrategy.com). Vi gillade artikeln, så vi har redigerat den (med författarens tillstånd, förstås) och vill dela den med våra läsare. Hör av dig om du också gillar den!

Att använda BERSI 2.0

Den här artikeln handlar om ljus och hur man kan analysera dem för att förbättra handeln. Metoderna som jag kommer att förklara idag kan användas med BERSI 2.0, men även med trendlinjer, linjer för stöd och motstånd och Fibonacci-linjer.

Vissa av er kanske har märkt att även om en indikator kan verka stark så kan handeln gå med förlust. Eftersom jag har använt BERSI-strategin under en längre tid och även använt andra metoder för att öka hur framgångsrik den är, så kan jag stolt säga att jag nu hittat rätt.

Jag letar personligen efter handel i tidsramen M5 och öppnar sedan positioner med utgångstider på 10-15 minuter, och vill dela med mig av mina erfarenheter med alla sidans läsare och fans av BERSI-strategin.

”Sittande” ljus

Nu ska vi ta en titt på vad jag kallar för ”sittande” ljus – ljus som har en lång form utan veke och som vidrör veckovis eller dagliga IB-linjer.

sittande ljus

Ett exempel på”sittande” ljus

Vad betyder det? Som vi kan se i bilden kan vi se en prisbildning med tre linjer, men priset har vänt riktning och minskat trots att man kunde anta att det skulle öka.

Det här är ett exempel på ett ”sittande” ljus. Det är en sällsynt typ av ljus och vi kan vanligtvis se dem innan ljuset med en pil (se bilden). I den här typen av situation tenderar jag att avstå från handeln eftersom jag inte kan veta vilken riktning som priset kommer att röra sig i, då det sitter på den dagliga linjen. I det läget kan trenden brytas  (breakout) eller så kan priset gå i motsatt riktning. Undantaget från regeln är veckans IB, som i princip alltid indikerar att priset kommer att ändra riktning.

Det här är bara en teori, men den har hjälpt mig att undvika många potentiellt dåliga positioner och låtit mig spara pengar. Därför passar ett ”sittande” ljus perfekt för veckans IB, men inte för dagens IB.

Veckovis breakouts

En annan stark indikator är veckovis breakouts. Det är en prisbildning som man ofta kan se, men som många väljer att inte handla med.

Teknisk analys

Jag handlar inte med den här typen av prisbildning på grund av breakouts och de olika typerna av ljus. Man kan ibland se ökad tillväxt och nya prisändringar, men det kan ofta vara svårt att förutspå.

Ljus utan vekar

Vad är ett ljus utan veke? Jo, det är en indikator som man kan se då och då, och som jag inte rekommenderar att man handlar med, även om det har en pil. Ljus utan vekar kan nämligen visa på att priset kommer att förändras, men att man inte kan veta vilken ny riktning det kommer att ta.

Ljus utan vekar

Visserligen kan man handla även när ljusen ser ut såhär, men det kan vara väldigt riskabelt, vilket min analytiker håller med om efter att ha tittat på de två bilderna!

Min handel

Så hur handlar jag själv? Jag föredrar att handla med veckovis linjer, som antagligen är de starkaste och bästa indikatorerna för strategin. Då kan man handla med eller till och med utan en pil.

Teknisk analys – Sittande ljus

Det var allt för idag! För den som inte är bekant med den här fantastiska strategin: prova på den! Det är viktigt att komma ihåg att både linjer och pilar kan hjälpa oss att navigera genom marknaden och lyckas med handeln.

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner