In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Zoomtrader

Zoomtrader

  • Handla aldrig med den här mäklaren

Zoomtrader har aldrig varit en av våra favoritmäklare, och det är på grund av deras dåliga image och vad vi har hört från andra handlare. För att se om ryktena var sanna har vi utfört ett antal prov, och förklarar allt i den här recensionen. Först av allt: Zoomtrader har upprepade gånger fått böter från gällande myndigheter. 2012 års CSOB-rapport visar att företaget var förbjudet från att skaffa fler kunder från Tjeckien, men det fortsätter de ändå med. Det enda de gjorde var att ta bort tjeckiska från språken på sidan, och det var allt.

I början av 2014 fick Zoomtrader en bot på 15 000$ från CySEC för att de erbjöd binära optioner till européer – utan en giltig licens. Alla mäklare baserade i Cypern regleras, och ska med andra ord följa reglerna. Men att följa reglerna passar tydligen inte Zoomtrader. Vad som verkar passa dem, dock, är att fuska och stjäla pengar. För att fortsätta med det har de flyttat huvudkontoret till Karibien, där de inte regleras av CySEC.

Zoomtrader – CySEC, CNB och fler bestämmelser

En falsk registrering hos CNB

En falsk registrering hos CNB

Trots att Zoomtrader visar upp listor på olika tillsynsmyndigheter (source) på hemsidan följer de inte reglerna. I verkligheten regleras varken Zoomtrader eller deras partner Zoompartners Ltd av dem.

Klicka på objektet bredvid den tjeckiska flaggan så kommer du till sidan (bild till höger). De fina orden i dokumenten skiljer sig markant från verkligheten. Tricket är att Zoomtrader inte är det reglerade bolaget, det är en firma som heter Novox Capital Ltd.

Med lite research på nätet upptäckte vi att Novox Capital Ltd inte har någonting att göra med Zoomtrader. De erbjuder endast handel för OptionBIT och OptionXP, som också är kända för att vara oärliga.

Zoomtrader straffas för fusk

law penalty

Förra året fick fuskaren Zoomtrader en bot på 15 000$ från CySEC eftersom de inte var licensierade av myndigheten.

Enligt lagen tillåts handel med binära optioner endast från mäklare som licensieras av CySEC. Zoompartners Ltd. klarade sig dock lindrigt ur härvan (med tanke på att den högsta boten för den sortens övertramp är tjugo gånger högre, 350 000$).

Sedan företaget grundades år 2012 har de fått otaliga böter (bokstavligen otaliga, de går inte att räkna).

Erfarenhet av mäklaren

Sedan jag började handla med binära optioner har jag bara hört ett enda gott omdöme om den här mäklaren. Det kom från en ung kvinna som svor at hon tjänade tusentals CZK med Zoomtrader.

zoomtrader plattformeDet är mycket suspekt och verkar som en lögn, särskilt eftersom kvinnan kort efteråt lade ut sin Zoomtrader-sponsorkod, som man använder för att få betalt från Zoomtrader. Därför antar vi att hon var anställd för att marknadsföra mäklaren och locka in fler kunder från Tjeckien.

Det är tyvärr inte sällsynt att se artiklar som beskriver hur sådana här mäklare pausar eller helt ställer in återbetalningar till handlare. Inte heller att se 60-sekundersoptioner som går ut efter 100 sekunder (nästan dubbla tiden) eller manipulation av priserna när de går ut.

Zoomtrader bonus

En annan orättvis praxis Zoomtrader använder påverkar kunder som sätter in pengar – här menar vi att de lägger på oönskade bonusar. Det går inte rätt till när kunden tvingas att handla för ett visst belopp innan de kan ta ut pengarna om de inte har valt en bonus självmant. Många av beloppen är rena rama rån.

Orimliga avgifter var en av anledningarna bakom CySECs beslut i början av 2017 som förbjöd mäklare att erbjuda bonusar. Automatiska bonusar bedömdes vara oacceptabla. Dock bryr sig inte Zoomtrader och flyr undan konsekvenserna.

Din upplevelse med Zoomtrader

Har du handlat med Zoomtrader? Hur var din upplevelse? Tveka inte att höra av dig genom att skriva en kommentar så att alla kan se hur det egentligen går till när man handlar med dem. Tack!

 

Zoomtrader Nackdelar

  • Handla aldrig med den här mäklaren

Zoomtrader - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Zoomtrader Details

✅ MaklärZoomtrader
✅ Website URLwww.zoomtrader.com
✅ SpråkEngelska
✅ Minsta insättning$ 200
✅ Gratis demo konto No
✅ På svenska No
✅ Totala poängen Wir empfehlen nicht mehr, dass Sie bei diesem Broker für Binäre Optionen handeln.
Visa rekommenderade mäklare

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner