In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

X Trade Brokers

XTB

 • En dålig plattform
 • Endast 1 typ av handel
 • Endast ett fåtal tillgångar
 • Endast korttidshandel
 • Ett högt minsta belopp för handel med tanke på den låga gränsen för insättningar

Vi får ofta frågor om vad vi har för erfarenhet med en mäklare som heter XTB, och som har funnits på marknaden under ett längre tag. Mäklaren har kontor (bland annat) i Prag, där de anställer regional personal, så att du faktiskt kan besöka dem innan du handlar med dem. XTB är en polsk mäklare som grundades år 2002 och som har fokus på handel med Forex och CFD. Nyligen har de även börjat erbjuda handel med binära optioner. Så här kommer svaret:

Vi hade ärligt talat aldrig handlat med XTB, men på grund av alla frågor bestämde vi oss för att prova på handel med binära optioner på deras plattform. Låt oss ta en titt.

XTBs plattform för handel med binära optioner

Även om XTB har en lite mindre välkänd plattform jämfört med andra mäklare är den snygg. Men det är allt som är positivt med den när det kommer till binära optioner. Handlarna erbjuds bara ett fåtal tillgångar att handla med, runt 30 stycken. Antalet typer av optioner är inte heller särskilt utförligt. Det enda du kan handla med är klassiska binära optioner med utgångstider från 1 till 90 minuter – det är allt.

Den här mäklaren erbjuder en bra vinst per handel på 80% för i princip alla tillgångar. När du handlar med utgångstider på mer än 30 minuter är vinsten ännu bättre: 90%. En annan positiv faktor är att de erbjuder en funktion som låter dig sälja en position innan den går ut – buy me out.

Dock blir funktionen värdelös med XTB. Om en handel går med förlust (även om det bara rör sig om en enda ”pip”) kan du nämligen inte sälja den. Det är bara när en handel går med vinst som du kan använda funktionen, men kom ihåg att du alltid får ett lägre värde när du använder återköp och alltså alltid förlorar pengar.

XTB – kundtjänst

Sedan XTB blev verksamma på marknaden har deras kundtjänst blivit riktigt bra (åtminstone här i Tjeckien), vilket är en fördel för handel med binära optioner.

Kundtjänsten meddelar dock att du inte kan handla utan att aktivera ditt konto. Det är logiskt, och är fallet hos de flesta mäklarna, men hos XTB gäller det även för deras demo-konto.

Uttag och insättningar

XTB erbjuder, utöver kort, betalningar med PayU och PayPal, vilket är bra. De har inte heller något lägsta belopp, men dock en avgift på 1%.

Uttag på mindre än 1 000 kronor fungerar hemskt dåligt. Vi ville prova på mäklaren, så vi investerade ett par hundra och handlade. Vi skulle precis ta ut våra vinster när vi såg avgiften: att ta ut 300 kronor kostade över 100 kronor – 35%! Å andra sidan är uttag över 1 000 kronor gratis, vilket är bra.

Man kan anta att ju högre uttaget är, desto lägre (eller åtminstone inte högre) blir avgiften. Om man tar ut 20 000 USD är en avgift på 17,5 USD försumbar – men, ärligt talat, hur många tjänar tiotusentals dollar på handeln?

Bedömning

På det hela är XTB en seriös men medioker mäklare. Enligt oss bör de hålla sig till vad de är bäst på – handel med CFD, och att tillhandahålla binära optioner som en kompletterande tjänst. Andra mäklare med bättre insikt är ett mycket bättre val för binära optioner.

De erbjuder endast 30 tillgångar plus avgifter för både insättningar och uttag, samt begränsad handel med endast en typ av binär option – det känns inte särskilt lockande. Vad tycker du?

Alternativ till XTB

Självklart kan du välja bland andra mäklare för att handla med binära optioner. Om du vill se vilka mäklare vi rekommenderar kan du ta en titt på vår lista med testade och rekommenderade mäklare. Nedan hittar du mäklarna med högst betyg på sidan.

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

XTB För-och

 • Rättvis
 • Betalar ut vinster

XTB Nackdelar

 • En dålig plattform
 • Endast 1 typ av handel
 • Endast ett fåtal tillgångar
 • Endast korttidshandel
 • Ett högt minsta belopp för handel med tanke på den låga gränsen för insättningar

XTB - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

XTB Details

✅ MaklärXTB
✅ Website URLhttps://www.xtb.com
✅ Grundad2002
✅ HuvudkontorPrag, Warszawa och fler
✅ SpråkEnglish, Czech, Polish, and more
✅ Trading PlatformEgen
✅ Minsta insättning$ 1
✅ Minsta belopp för handel$ 20
✅ UtbetalningarUpp till 90%*
✅ Gratis demo konto No
✅ På svenska No
✅ Totala poängen Wir empfehlen nicht mehr, dass Sie bei diesem Broker für Binäre Optionen handeln.
Visa rekommenderade mäklare

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner