In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

TopOption

TopOption

 • Ej tillgänglig för amerikanska eller kanadensiska handlare.
 • Stundvis långsam plattform
 • Rekommenderas ej längre

TopOption brukade vara väldigt populära på den europeiska marknaden, i stor del tack vare licensiering och registreringar i Europa, och mäklarens flerspråkiga kundtjänst (med fler än 20 språk). TopOption, som grundades år 2002, är en webbaserad binär plattform utan krav på nedladdning för datorn och mobilen.

Upplevelsen på TopOption

Under ledarskap från markets.com blev TopOption snabbt en av de topprankade mäklarna eftersom de erbjöd en plattform av bra kvalitet för handel med binära optioner, precis som markets.com gjorde för Forex en gång i tiden. En av de andra nackdelarna med TopOption är att de inte accepterar handlare som bor i USA, även om de godkänner handlare från många andra länder och erbjuder sina tjänster på ett antal språk.

Tyvärr har vi inte så mycket att säga om upplevelsen på TopOption. Trots att de var en topprankad mäklare i Europa för flera år sedan har de blivit omkörda av nyare företag. Läs mer om det nedan.

TopOption – Plattformen

TopOption använder en plattform som tidigare erbjöds av många fler mäklare, som Winner Option (som bytte namn till 24Winner innan de lade ner) och Option Time (också nedlagd). Alla andra mäklare som arbetar med den här plattformen har blivit uppköpta av TopOption, som nu är det enda företaget som erbjuder plattformen.

TopOption har ändrat sin plattform tre gånger under de senaste två åren. Dessutom har deras ledning ändrats tre gånger, och villkoren har genomgått otaliga justeringar och ändringar.

Vi rekommenderade tidigare den här mäklaren, eftersom vi trodde att oegentligheterna berodde på missförstånd. Dock verkar det tyvärr som att så inte var fallet. Du kan läsa mer bland kommentarerna från andra handlare nedan – och dela med dig av dina egna erfarenheter.

 

topoption platform

TopOptions nya plattform

Plattformen erbjuder funktioner och verktyg som Roll Over, dubbling och Buy Me Out.

 • Rollover: Mot en ökning på 30% på din insats kan du förlänga positionen med 15 till 30 minuter.
 • Dubbling: Om du känner dig säker på din investering och tror att marknaden kommer att fortsätta åt samma håll kan du dubbla. Det skapar en andra position med samma riktning och samma sluttid, men mot det aktuella startpriset.
 • Buy Me Out: Med Buy Me Out kan du minimera riskerna under handeln och lämna positionen halvvägs.

Källa: topoption.com

TopOption – Demo-konto

topoption demo

Vill du prova på handel med TopOption utan att riskera dina egna pengar? Då är deras demo-konto rätt val för dig. De erbjuder inte ett demo-konto automatiskt, men du kan få tillgång till det genom att sätta in minst 200$ och kontakta kundtjänsten. De skapar ett konto åt dig och låter dig välja mellan det och ditt konto med riktiga pengar varje gång du loggar in. Om du inte vill riskera pengarna du satt in kan du ta ut dem när du registrerat dig och öppnat demo-kontot.

Uttag tar vanligtvis runt tre vardagar och låter dig få ett gratis TopOption-konto

TopOption – Kundtjänst

Kundtjänsten, som du kan kontakta via live chatt, är mycket vänlig och erbjuder ett stort antal språk utöver engelska. De erbjuder support på 20 språk, och lägger till ännu fler, vilket kan vara en anledning att börja handla med dem.

Här har vi sett hur TopOptions kundtjänst eggar på handlare och använder sig av manipulativa tekniker för att få handlarna att sätta in mer än vad de hade tänkt sig – det är inte acceptabelt.

TopOption – Kontotyper

topoption account types

Kontotyper. Klicka för att förstora

TopOption erbjuder olika kontotyper beroende på din första insättning. Insättningar mellan 100-1000$ får ett STARTER-konto. 1000-5000$ får ett PRO-konto, och den som sätter in mer än så får ett VIP-konto. Den största skillnaden mellan kontona är hur mycket support du får från din Account Manager – plus skillnader i bonusarna upp till 2500%.

År 2013 vann TopOption priset som bästa licensierade mäklare från FBO och är en av få mäklare som tar emot insättningar med PayPal – dock endast i vissa länder.

 • STARTER-kontot inkluderar: 0 avgifter och kommission, minsta insättning på 100$, en account manager, mobil och webbaserad plattform, verktyg för riskhantering, en serie eBöcker, en introduktion, tillgång till e-videos, nyheter, notiser och uppdateringar och ersättningsfond för investerare.
 • PRO-kontot inkluderar: 0 avgifter och kommission, minsta insättning på 1000$, en personlig account manager, mobil och webbaserad plattform, verktyg för riskhantering, en serie eBöcker, en introduktion, 3 timmars enskild träning, tillgång till e-videos, nyheter, notiser och uppdateringar och ersättningsfond för investerare.
 • VIP-kontot inkluderar: 0 avgifter och kommission, minsta insättning på 5000$, en specialiserad account manager, mobil och webbaserad plattform, verktyg för riskhantering, en serie eBöcker, en introduktion, obegränsad enskild träning, tillgång till e-videos, support utanför kontorstid, rapporter och SMS, nyheter, notiser och uppdateringar och ersättningsfond för investerare.

En svindlad tjeckisk handlare!

En handlare (vi kan inte nämna namn) använde TopOption för att handla. Från en första insättning på 100$ fick han en vinst på 11 670$ – en fantastisk vinst! Men då hände något oväntat. Nästa dag hade alla pengarna försvunnit. Mäklaren ville helt enkelt inte betala ut så mycket pengar och bestämde sig för att stänga handlarens konto. De tog helt enkelt bort pengarna från kontot, inklusive hans första insättning på 100$!

 

TopOption Scam

Det här såg handlaren på sitt kontoutdrag.

Mäklaren (eller en av deras representanter) meddelade handlaren att han hade tjänat pengarna av misstag på grund av ett systemfel. Han kan inte dela med sig av mer information just nu, och i vilket fall har mäklaren stängt hans konto. Handlaren har informerat oss om att han planerar att be den tjeckiska nationalbanken om hjälp.

Det här är viktigt – ta alltid ut dina vinster utan att vänta för länge. Gör det en gång i veckan och som allra minst en gång om månaden. Om mäklaren plötsligt inte vill betala ut pengarna riskerar du åtminstone inte hela vinsten.

Så vilka mäklare rekommenderar vi?

Vi rekommenderade tidigare TopOption som det bästa valet (det var ett bra tag sedan). Med tiden har vi dock flyttat ner den här mäklaren på listan, huvudsakligen för att andra mäklare hade bättre erbjudanden.

Så vilken mäklare kan du lita på, och vilka håller dina pengar säkra? Ta en titt på våra jämförelser mellan alla olika mäklare och välj en av de topp tre. Du hittar tips på vilka mäklare vi rekommenderar här.

MaklärNyttaMinsta insättningMinsta belopp för handelUtbetalningarDemoPå svenskaRecensionSkapa Konto
IQ Option
GRATIS DEMO-KONTO10 €1 €Upp till 91 %* Demo available På svenskaRecensionBörja Handla
BDSwiss
Handel i SEK800 kr45 kr70-89 %*RecensionBörja Handla
HighLow
$ 50 gratis för nya konton$ 50$ 10upp till 100%* Demo availableRecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

TopOption För-och

 • Låg gräns för minsta insättning (100$ för att börja handla)

TopOption Nackdelar

 • Ej tillgänglig för amerikanska eller kanadensiska handlare.
 • Stundvis långsam plattform
 • Rekommenderas ej längre

TopOption - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

TopOption Details

✅ MaklärTopOption
✅ Website URLhttps://topoption.com
✅ Grundad2011
✅ HuvudkontorCypern
✅ Kundsupportsupport@topoption.com
✅ Kundsupport typerEmail, Live chat, Telefon, Fax
✅ SpråkSvenska, engelska, spanska, franska, tyska, italienska, ryska, nederländska, japanska, arabiska, rumänska, portugisiska, norska, kinesiska, polska
✅ Trading PlatformSpotOption
✅ Minsta insättning$100
✅ Minsta belopp för handel$10
✅ Maximum Trade Amount$10.000
✅ Gratis demo konto Yes
✅ Regulation---
✅ KontotyperStandard, PRO, VIP
✅ DeponeringsmetoderVisa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, banköverföring, Skrill, American Express, Delta, WebMoney, Neteller
✅ ÅtertagningsmetoderVisa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, banköverföring, Skrill, American Express, Delta, WebMoney, Neteller
✅ Number of Assets180
✅ Utgången Tider60 s, 15 min, 30 min, 1 timme, 24 timmar, slutet av dagen
✅ Types of AssetsValutor, aktier, index, råvaror
✅ Option TypesHigh / Low, One Touch, 60 sekunder, långsiktigt, Option Builder, Meta-diagram, par
✅ HandelsvalutaUSD, EUR, GBP, CAD, YEN, PLN
✅ KontovalutaUSD, EUR, GBP, CAD, YEN, PLN
✅ På svenska No
✅ Mobile Trading Yes
✅ Tablet Trading Yes
✅ Totala poängen Wir empfehlen nicht mehr, dass Sie bei diesem Broker für Binäre Optionen handeln.
Visa rekommenderade mäklare

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner