In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Plus500

Plus500

  • Mäklare som arbetar sedan 2008
  • Många nöjda kunder
  • Eget enkelt att använda plattformen
Totala poängen
90/100
Handla Nu

Your capital is at risk.

Plus500 är en mäklare som endast erbjuder handel med CFD (och alltså inte binära optioner). Det är även en etablerad mäklare som funnits ända sedan år 2008 utan att stöta på några större problem och som regleras med licens från Storbritanniens FCA (Financial Conduct Authority) med licensnummer FRN 509909. Plus500CY LTD regleras även av CySEC (licensnummer 250/14).

Med Plus500 kan du prova på tjänsterna med ett obegränsat, gratis demo-konto, vilket låter dig handla snabbt, smidigt och utan risk. Du kan till och med använda ditt demo-konto i ett helt halvår, vilket är mycket längre än hos vissa andra mäklare.

Med Plus500 kan du få ett antal fördelar, som kundtjänst på ett antal språk, garanterad stop loss och låga spreads. De erbjuder fler än 2 000 verktyg inklusive många valmöjligheter för aktier för företag i olika länder och ett stort antal tillgångar. Kom ihåg att handel med CFD medför samma risk som binära optioner, och att du alltså kan förlora ditt investerade kapital

Plus500s plattform

Plus500 låter dig handla på deras plattform genom webbläsaren eller genom att ladda ner deras mjukvara, vilket fungerar på i princip samma sätt. Om du är bekant med grunderna för handel med CFD, som hävstång och lots, kommer du inte att stöta på några problem med den här plattformen.

Precis som på andra plattformar kan du se all din kontoinformation på sidan: saldot, öppna positioner, etc. Under dem kan du titta på de olika tillgångarna (som du kan se finns det massor att välja mellan), och du kan handla med otaliga kombinationer, lokala och internationella företag och mycket mer. Dessutom kan du prova på kryptovalutor, som Bitcoin eller Ethereum.

Såhär ser ditt konto ut när du loggat in på Plus500s plattform

Såhär ser ditt konto ut när du loggat in på Plus500s plattform

Längst ned på skärmen kan du se ett diagram som visar priset för en vald tillgång. Där kan du välja att se prisförändringarna med kolumner, ljus eller andra typer av diagram. Du kan även välja mellan olika tidsramar och indikatorer som Stochastic, ADX etc…

Handel med Plus500

Vi har själva bara provat på den här mäklaren två gånger. Första gången var ett tag sedan, då vi inte hade fyllt 18, och endast kunde prova på ett demo-konto. Nästa gång var år 2015 – och då kunde vi handla med riktiga pengar. Trots den långa tiden som gick mellan den första och den andra gången så skilde sig inte upplevelserna åt särskilt mycket. Mäklarens plattform och support verkade inte ha förändrats.

Det går snabbt och enkelt att skapa ett konto

Det går snabbt och enkelt att skapa ett konto

Numera har Plus500 en innovativ plattform som är snabbare och mer användarvänlig än den förra från ett par år sedan. Det förenklar handeln med dem, och alla olika delar av plattformen är relativt smidiga och enkla. Att vissa mer avancerade funktioner saknas kanske är en nackdel för erfarna handlare, men för de flesta gör det handeln mycket enklare och mindre förvirrande.

Spreads och kostnader

Öppnar en handel med Plus500

Öppnar en handel med Plus500

Självklart måste mäklare tjäna pengar på tjänsterna de erbjuder. Mäklare med Forex och CFD som Plus500 gör det genom spreads, som betyder att varje position som öppnas först går med förlust. Priset måste då öka med ett par pips (med Plus500 är det dynamiskt, vanligtvis från 0,8 till 2) för att gå med vinst. Dock handlar det inte om särskilt stora belopp, och om du handlar med ett par tusen kronor bör du inte betala en kommission på mer än ett par tjugor.

Vissa mäklare tar även ut en avgift för att öppna en position, men det gör inte Plus500. Dock bör vi nämna att om du lämnar en position öppen över helgen, eller ibland över natten, kommer de att ta ut en mindre avgift.

Plus500 För-och

  • Mäklare som arbetar sedan 2008
  • Många nöjda kunder
  • Eget enkelt att använda plattformen

Plus500 Nackdelar

  • Plattformen kan vara långsam på vissa datorer
  • Kan inte handla direkt från MT4

Plus500 - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Plus500 Details

✅ MaklärPlus500
✅ Website URLwww.plus500.se
✅ Grundad2008
✅ HuvudkontorLimassol, Cyprus
✅ SpråkSvenska, English, Hrvatski, Dansk, Nederlands, English, Eesti, Suomeksi, Français, Deutsch, Eλληνικά, עברית, Magyar, íslenska, Italiano, Latviešu, Lietuviškai, Bahasa Melayu, Malti, Norsk, Polski, Português, Română, Pyccĸий, Slovenčina, Slovenski, Español, Türkçe
✅ Trading PlatformAnpassad plattform
✅ Minsta insättning800 kr
✅ Minsta belopp för handelMicro lots (0.01 lot)
✅ LeverageUpp till 1: 300
✅ Spread0.8 - 2 pip
✅ Gratis demo konto Yes
✅ Regulated Yes
✅ DeponeringsmetoderKreditkort , PayPal , Skrill , Wire Transfer
✅ ÅtertagningsmetoderKreditkort , PayPal , Skrill , Wire Transfer
✅ Number of Assets2000+ tillgångar
✅ HandelsvalutaSEK, USD, EUR...
✅ KontovalutaSEK, USD, EUR...
✅ På svenska På svenska
✅ Mobile Trading Yes
✅ Tablet Trading Yes
✅ Totala poängen 90/100
Handla Nu
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner