In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

IQ Option

IQ Option Ltd

 • Användarvänlig och anpassningsbar
 • Många tillgängliga tillgångar
 • Stora utbetalningar
 • Enkel handel
Totala poängen
100/100
Handla Nu
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

IQ Option Ltd (även kända som IQ Option) är en av nätets nya mäklare för binär handel. På den här sidan kan du läsa vår iqoption recension om dem. IQ Option kan vara speciellt intressant för lite mer erfarna handlare som vill prova på den nya handelsmetoden eller deras system. Utöver demo-konton med helt gratis demonstration av handel med binära optioner erbjuder IQ Option olika typer av diagram och verktyg (som candlestick charts och massvis av användbar information). Det ser man inte ofta hos andra mäklare.

En annan sak som är bra med IQ Option är att du kan handla på svenska.

I dagsläget (juni 2017) är de en av de snabbast växande mäklarna, med konton för 17 miljoner aktiva handlare. En annan intressant detalj är att mäklaren börjar skicka emails när du registrerar dig. Du kommer att få ungefär 10 emails under den första månaden som lär dig om handel med binära optioner. Du får till exempel lära dig vad säkring och rollover är. Det är intressant, men vissa kan tycka att det kommer lite väl många mail.

IQ Option demo för binära optioner

IQ Option är kända för sitt demo-konto som kan skapas på ett par sekunder. Klicka helt enkelt på den gröna knappen för att gå till deras sida och välj att logga in med Facebook. Handelskontot skapas direkt, och du kan börja handla.

Dock är IQ Options demo-konto begränsat. Vinsten är begränsad till 60-80% och antalet tillgångar du kan handla med omfattar inte hela deras utbud på 500+, utan endast 15 av dessa. Men det är ändå tillräckligt bra för att prova på plattformen med. Och du lär aldrig behöva någon annan mäklare. 🙂

IQ Option – Plattformen

IQ Option har en intressant, skräddarsydd plattform som du kommer att gilla redan från början. Mäklaren har utvecklat den specifikt för sina handlare, till skillnad från de flesta andra plattformarna. Det betyder att ingen annan mäklare kan använda deras plattform, dock använder BDSwiss en snarlik SpotOption-plattform med ett litet annorlunda utseende.

Prova på IQ Options plattform nedan!
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

iqoption plattformen


IQ Option har en smidig plattform med diagram som kan anpassas

Bilden ovan visar hur plattformen ser ut. Genom att scrolla med musen zoomar du ut och in, och du kan flytta grafen genom att dra musen. Knapparna i det nedre vänstra hörnet används för att lägga till indikatorer, trender, linjer och annan information som man hittills endast kunnat använda i Meta Trader. Vi har aldrig sett en så anpassningsbar plattform för binär handel.

 • A: Insikt för handlaren
 • B: Val för sluttider
 • C: Storlek på handeln (handel från bara 1 USD!)
 • D: Öppna en PUT-option eller CALL-option

En intressant funktion som både IQ Option och andra mäklare har börjat erbjuda är en avdelning för favorittillgångar. Du kan välja dina favoriter bland tillgångarna och enkelt komma åt dem när som helst så att du slipper leta efter dem för att handla. Ta en titt på fönstret för favorittillgångar nedan.

iqoption favorittillgångar

Fönster för favorittillgångar på IQ Option

MaklärInfoNyttaDemoPå svenskaSkapa Konto
IQ Option
Utbetalningar: Upp till 91 %*
Minsta insättning: 10 €
GRATIS DEMO-KONTODemo availablePå svenskaBörja Handla

Read Review
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

En prisbelönt mäklare

Den här mäklaren har fått ett flertal priser från tidningar om binära optioner. Till exempel utsågs de till bäst handelsplattform för binära optioner, mest innovativa mäklare för binära optioner, mest pålitlig mäklare för binära optioner, med mera. Dessutom har de vunnit priset för bästa mäklare för binära optioner i opinionsmätningen på vår tjeckiska sida.

Till och med en av världens viktigaste börser, Nasdaq, identifierade IQ Option som en enastående mäklare. Du kan läsa mer här: Intervju med IQ Options grundare.

IQ Option Mobile App

Ända sedan IQ Option lanserades 2013 har de onekligen varit en av de mest innovativa mäklarna för handel med binära optioner. Med varje ny teknik som lanseras tar IQ Option handel med binära optioner till nästa nivå. Och IQ Options mobila appar är inget undantag. Har du inte provat på en app för handel med binära optioner än? Den här kommer du garanterat att älska. Varför?

 • Den är en av de bästa mobila applikationerna för handel med binära optioner på marknaden (IQ Options erbjuder en prisbelönt app).
 • Plattformen är riktigt användarvänlig och har fantastisk grafik.
 • IQ Options mobila plattform är otroligt snabb och det är inte överraskande att de flesta handlarna föredrar att handla på mobilen.
 • Appen är mycket säker så att du inte behöver oroa dig för dina pengar och din personliga information. Dessutom kan du välja att logga in med ditt fingeravtryck, vilket vi tror att många handlare kommer att uppskatta.
 • Appen skickar även notiser så att du inte missar några turneringar eller andra evenemang hos IQ Option.
 • IQ Options app är tillgänglig på både och Google Play.
 • Appen stödjer exakt samma funktioner som applikationen för datorn (med diagram, inställningar, linjer, etc.)
 • Du kan logga in via Facebook eller Google.
 • Du kan sätta in pengar direkt i appen. Det krävs bara ett par klick.
 • Om du vill läsa mer om appen, ta en titt på den här artikeln om IQ Options app .
Tyvärr går det inte att ladda ner handelsappar för iOS (Apple) längre (sedan juni 2017).
iqoption mobile plattformen

IQ Options app – förhandstitt

LADDA NER IQ OPTIONS APP
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

IQ Options VIP-konto

Hos IQ Option har alla mindre handlare ett standardkonto. Det betyder att de är aktiva handlare, men att de sammanlagt har satt in mindre än 3 000$. När en handlare har satt in över 3 000$ (genom en eller flera insättningar) får de ett VIP-konto. Vad betyder det?

Vad är ett VIP-konto?

Ett VIP-konto erbjuder många fördelar, som:

 • Tillgångar med hög utdelning som kan gå med upp till 91% vinst för varje framgångsrik handel!
 • Tillgång till avdelningen med utbildning från IQ Options experter (om pengahantering, hur man använder indikatorer, en lista på 21 vanliga misstag, och mycket mer).
iqoption-visar-hur-vinsten-ökar-för-VIP-konton

Bilden visar hur vinsten ökar för VIP-konton

 

IQ Option – Handelsmönster

IQ Option erbjuder olika verktyg och funktioner på handelsplattformen. Bland dessa finns IQ Options handelsmönster. Dessa är utvecklade av mäklaren, och du hittar dem enkelt på webbsidan. Alla vet att framgångsrik handel kräver strategi, och att det kan ha enorm effekt på handeln. Det vet även utvecklarna på IQ Option – därför har de lagt till handelsmönster.

Alla handelsmönster på nätet har videor med vägledning som hjälper dig att lära dig hur du använder handelsmönster för handel med binära optioner och som kan spara en hel del tid. Du hittar alla videor från IQ Option på handelsplattformen (till höger).

IQ Option – upplevelsen

IQ Option och deras avancerade plattform (definitivt den snabbaste, mest avancerade och mest pålitliga plattformen vi provat på) gör binär handel till ett spel. Plattformen lyfter fram all vinnande handel på ett snyggt sätt, skickar notiser även när du inte är aktiv på sidan och har ljudeffekter och diagram som kan anpassas precis som i Meta Trader 4.

Minsta belopp för insättning är 10 €, och du kan även handla med så lite som 1 €. IQ Option har en plattform som gör det kul att handla, även om du bara vill sätta sprätt på ett par dollar.

Kom dock ihåg att ta handeln på allvar. Det är en industri som vill tjäna på dig, och du kan både vinna och förlora pengar. Lycka till!

Hur fungerar IQ Option? Prova på

Mer information om IQ Option

IQ Option Ltd För-och

 • Användarvänlig och anpassningsbar
 • Många tillgängliga tillgångar
 • Stora utbetalningar
 • Enkel handel

IQ Option Ltd Nackdelar

 • Plattformen kanske inte är lämplig för långsamma / gamla datorer

IQ Option Ltd - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

IQ Option Ltd Details

✅ MaklärIQ Option Ltd
✅ Website URLwww.iqoption.com
✅ Grundad2013
✅ HuvudkontorLimassol, Cypern
✅ Kundsupport typerEmail, live chatt
✅ SpråkSvenska, portugisiska, tyska, engelska, ryska, italienska franska etc.
✅ Trading PlatformSkräddarsydd IQ Option-plattform
✅ Minsta insättning10 €
✅ Minsta belopp för handel1 €
✅ Maximum Trade Amount5 000 €
✅ NyttaGRATIS DEMO-KONTO
✅ UtbetalningarUpp till 91 %*
✅ LeverageUpp till 1:300
✅ SpreadOK
✅ Gratis demo konto Yes
✅ Regulated Yes
✅ RegulationCySEC
✅ KontotyperStandard, VIP
✅ DeponeringsmetoderKreditkort, banköverföring, Skrill, Neteller, Boleto, Qiwi, WebMoney, CasU, iDeal, Fasapay
✅ ÅtertagningsmetoderKreditkort, banköverföring, Skrill, Neteller, Boleto, Qiwi, WebMoney, CasU, iDeal, Fasapay
✅ Number of Assets500+
✅ Utgången Tider30s, 60s, 120s, 180s, 240s, 5 min, 10 min, 15 min, 30 min, 60 min, dagens slut, i slutet av veckan
✅ Types of Assets500+ tillgångar, endast 15 i demo-läge
✅ Option TypesTurbo, Digital och High/Low samt klassiska optioner
✅ KontovalutaEUR, USD
✅ På svenska På svenska
✅ Mobile Trading Yes
✅ Tablet Trading Yes
✅ Totala poängen 100/100
Handla Nu
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

26 Responses to “IQ Option”

 1. Här är mina favoritsiffror just nu att använda för moving averages:

  ●Timing interval: 15 seconds

  ●WMA: Gul färg 7

  ●EMA: Röd färg, 18

  ●EMA : Röd färg, 25

  ●Awesome Oscilator: 35 – 4

 2. Kan man handla med binära optioner på iq option? Jag fick svar från support attdet inte var tillåtet inom EU längre

 3. Hejsan. Jag har använt IQ Option i ett par månader nu, men lär mig fortfarande plattformen och hur den fungerar. Tyvärr stöter jag ofta på problem när jag vill öppna positioner för optioner med stora vinstmarginaler. Då kan jag inte handla med mäklaren eftersom de säger att positionen har för ”hög volatilitet”, så då erbjuder de en annan option istället (en annan tidsperiod och trend). Jag får bara ett meddelande att min position inte kunde öppnas. Jag har försökt massor av gånger, kanske 50 gånger, och får alltid samma meddelande. I alla fall, när jag försöker att handla med optioner med en mindre vinstchans går det direkt. Då är det inga problem med volatiliteten, beloppet eller tiden! Det har hänt en hel del gånger. Det verkar som en bluff. Är det någon annan som haft samma problem? Tack, Biker

   1. Hej! Jag har också haft samma problem. Men IQ Option erbjuder två plattformar (en på webben och en som man laddar ner som en app). När jag hade samma problem startade jag helt enkelt den andra plattformen, då fungerade allt OK. Hoppas att det hjälper. JPRO

  1. Hej,
   Jag har handlat med IQ option i ett par år nu. De sköter sig. Jag lär mig. Trading handlar om KUNSKAP och KONTROLL. DISCIPLIN. Inget av detta är för mig typiska karaktärsdrag… Men, det är kanske nyttigt att göra lite justeringar…

   Jag har två FUNDAMENTALA FRÅGETECKEN kring denna inspirerande BROKER:
   1. CySEC licens
   2. Cypern som hemmahamn

   CYPERN + SCAM ger massor av GOOGLEsvar. Andra länder med samma kombination komer långt efter – om man håller sig till Europa. Jag har blivit rejält SCAMMAD av en ”bank” på Cypern. Med CySEC licens. Hopplösa att ha att göra med.

   Jag hänger kvar på IQ men tittar mig omkring. Behöver lite mera ”grejer” att jobba med på skärmen. De överdådiga massorna av ASSETS hos IQ stämmer kanske – men de finns definitivt inte närvarande hela tiden. Vissa intressanta ASSETS är mest frånvarande.

   Googlar nu efter intressanta PlugIns för IQs plattform. Någon som har tips. MT4 känner jag till. Men, det kanske finns flera?

   1. Hej Wob5,

    Ja, många mäklare baserade på Cypern var svindlare, det är sant. Såvitt vi vet är IQOption också licensierad i Storbritannien och licensierad och reglerad i många andra mindre länder.

    Dessutom har vi hört att folk var ”bluffade” av IQOption, men vi har aldrig sett några bevis. Inga videor, e-postmeddelanden eller skärmdumpar. Jag tror att konkurrenterna gör det här

 4. Hejsan. Jag gissar att ni är erfarna allihopa. Jag är en nybörjare och har precis skapat ett konto på IQ Option. Jag undrar om någon har tips på hur man förutspår resultaten??? Tack på förhand.

  1. Hej. Jag har handlat i ungefär ett halvår. I början kan det vara svårt, och när du sätter in det minsta beloppet på 100 kronor kan du inte förvänta dig att tjäna 10 000 på en vecka. Det var misstaget jag kunde se att många av mina kompisar gjorde. De förväntade sig för mycket. Jag rekommenderar att du börjar med att sätta in 2 000 kronor, eller 5 000 om du har råd med det. Det kommer att göra det enklare att handla. Hoppas att det funkar för dig.

   1. Jag håller med. Den första gången gjorde jag en insättning på 200 kr och förlorade det på en dag. Sen satte jag in 2500 kr och det var helt annorlunda. Jag litar på IQ Option så jag är inte orolig över pengarna jag sätter in där.

    1. Följ marknaden och försök att förstå den. Lär dig analysera den och använd analyserna du gör. Det är det enda sättet att ha en chans med handeln. Du kan även använda mäklarens signaler.

 5. Hmmm… IQ Option verkar väldigt proffsigt och jag kommer antagligen att prova på det. Jag gillar verkligen plattformen, den är enkel och väl designad. Jag handlade med Topoption innan, men deras plattform är usel – inte alls som den på IQ Option.

  1. Jag kommer att skapa ett konto där om ett par dagar och prova på, så att jag kan se hur IQ Option fungerar för mig. Jag hör av mig med feedback.

 6. IQ Option, eller hur? Jag provade på med 500 kronor på High/Low-optioner. WOW. Det är den bästa mäklaren på marknaden. Jag har inte skickat in mina dokument än, men de har redan skickat pengarna jag tog ut! Jag tog ut 500 kronor för att hamna på noll och nu har jag 1 000 kronor kvar att få ännu mer vinst på. Plus, deras SIGNALER fungerar perfekt.

   1. Jag har redan hört en hel del om signalerna och har läst nästan allt från Stephen, men har inte provat på själv än. Men jag gillar att de inte skickar signaler hela tiden, utan att de bara skickar de som är bra.

 7. En bra mäklare och den bästa kommunikationen från kundtjänsten någonsin. Mina dokument godkändes inom 12 timmar, men det bästa är faktiskt att deras uttag är gratis. Andra mäklare har bara gratis uttag en gång om månaden, sedan måste man betala 300 kronor. Men här kan man göra uttag varje dag (på minst 100 kronor) och behöver inte betala något.

  1. Svaret på den frågan är enkel; de har en bra app, en demo-version och en lägsta gräns för insättningar. De gör det enkelt att handla. Det är dock inte den enda anledningen till att de blivit så populära, de har säkert även stora marknadsföringskampanjer som drar in fler och fler kunder.

 8. Jag provade på IQ Option med en insättning på 500 kronor, och det gick bra. Jag har tjänat runt 300 kronor och nu ska jag vänta tills pengarna läggs till på mitt konto innan jag fortsätter handla.

 9. Jag älskar att handla med binära optioner, det är ett riktigt bra sätt att tjäna pengar på nätet, men man måste ha tålamod och lära sig mer hela tiden. Mitt största problem är att jag inte pratar engelska, så dumt som det kan låta. Så jag är glad att IQ Option erbjuder tjänsterna på svenska – det är en stor fördel för mig och anledningen till att jag handlar med dem. Lycka till alla andra, hoppas att ni går med vinst!

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner