In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

HighLow

HighLow

 • 50% cashback på den första handeln
 • Gratis demo-konto
 • Vinst upp till 100%
Totala poängen
96
Handla Nu

High-Low är en australiensisk mäklare som grundades år 2013. De använder plattformen Market Pulse och regleras av ASIC. Till skillnad från de flesta andra mäklarna har de sitt huvudkontor i Sydney, där de även regleras. Det minsta du kan investera med High-Low är 50$, och då kan du även få cashback värt 50$ vilket låter dig handla i princip utan risk.

Även om High-Low är en bra mäklare rekommenderar vi i första hand IQ Option, som har en ännu lägre gräns för insättningar på 10$, och som även de har en utmärkt plattform. Men om du vill använda High-Low för att börja handla är de ett bra val. De erbjuder bättre avkastning än de flesta, på 88% för binära optioner (för de flesta tillgångarna) eller till och med 100% (för optioner med spreads) och 93% för korttidsoptioner.

Nackdelen med den här mäklaren är att de inte erbjuder tjänsterna på svenska, eller handel med den svenska kronan, till skillnad från mäklare som BDSwiss.

High-Low – plattformen

High-Low använder en egen plattform som inte är särskilt välkänd på marknaden. Plattformen kallas för MarketPulse och är väldigt snabb, men med ett begränsat antal tillgångar som går att handla med. Du kan handla med så lite som 10$. Plattformen är smidig och användbar, och har justerats under de senaste månaderna för att förbättra utseendet.

En nackdel som bör pekas ut är att de endast erbjuder ett mindre antal tillgångar (25). Det är även svårt att navigera genom diagrammen. Det är dock inget större problem om du använder MetaTrader. Du kan hitta mer in formation om MetaTrader i våra artiklar om programmet.  Vi rekommenderar starkt att den som inte läst artiklarna redan gör det.

High-Lows nya handelsplattform

High-Lows nya handelsplattform

High-Low är en utmärkt mäklare, i huvudsak på grund av tre anledningar:

 1. Plattformen erbjuder handel med spread-optioner med en avkastning på 100%.
 2. Vanliga optioner handlas med avkastning på 88% och kortvariga optioner. (minuthandel) ännu mer – 93%.
 3. Plattformen erbjuder möjligheten att ”köpa dig ur” handel, vilket betyder att du kan stänga positionen innan utgångstiden för att öka vinsterna eller minska förlusterna.

High-Low och deras demo-konto

highlow demo accountEn bra sak med att använda ett demo-konto för att prova på mäklarens plattform när du har registrerat dig gratis är att du kan handla utan begränsningar. Du behöver inte heller investera dina egna pengar (som hos andra mäklare), och kan direkt prova på demo-kontot. High-Low har ett bra demo-konto, och det är ärligt, till skillnad från demo-kontot hos bluffar som Binary Options Robot.

Om du inte känner dig bekväm med High-Lows demo-konto kan du använda vårt gratis demo-konto här på sidan – optionerbinara.com (demo). Du behöver inte registrera dig och kan börja handla direkt.

MaklärInfoNyttaSkapa Konto
HighLow
På svenska Nej
Assets: 25
Utbetalningar: upp till 100%*
Demo Account: Ja
Minsta insättning: $ 50
$ 50 gratis för nya kontonBörja Handla Read Review

High-Lows bonus: direkt gratis cashback på 50$

Gratis cashback på 50$ är en fördel som erfarna handlare kommer att uppskatta. Det fungerar på många sätt som pengar att handla med utan risk, till skillnad från vanlig cashback. Det betyder i praktiken att all handel upp till 50$ antingen går med vinst, eller att mäklaren ger tillbaka pengarna du förlorat. Cashback fungerar utan vidare krav.

Bonusen är fantastisk eftersom den inte pushar kunden att handla mer (som är fallet med många bonusar från oreglerade mäklare). Du kan ta ut alla pengar du satt in direkt.

Det är sant att CySEC har förbjudit bonusar, men High-Low regleras inte av dem. Det är logiskt eftersom mäklaren bedriver sin verksamhet utanför CySECs område, huvudsakligen i Australien och Japan (inte i Europa, alltså). Men om du bor i Europa och vill handla med dem är det inga problem. Alla som gör en minsta insättning på bara 50$ kan handla med binära optioner och dra nytta av bonusen från High-Low. Så vänta inte för länge!

highlow bonus cashback

Spread-optioner

Den här mäklaren erbjuder vanliga High-Low-optioner, men även spread-optioner. Det är en attraktiv typ av binära optioner på grund av den möjliga vinsten de erbjuder. Med spread-optioner hos High-Low är vinsten inte 70 eller 85 procent, utan hela 100%, oberoende av vilken utgångstid handlaren väljer.

Den enda nackdelen med den här typen av option är att handlaren får en mindre fördel än mäklaren. Det är på grund av att priset måste överstiga den angivna gränsen med ungefär sex pips i optionens riktning (CALL eller PUT) för att gå med vinst.

HighLow För-och

 • Mäklaren regleras av Australian Financial Services
 • Minsta insättning 10$ (50$ med betalkort)
 • 50% cashback på den första handeln
 • Gratis demo-konto
 • Vinst upp till 100%
 • Snabba uttag
 • Möjligheten att ”köpa ut” optioner

HighLow Nackdelar

 • Begränsat antal tillgångar att handla med
 • Systemet tillåter ej varierande tidsramar på diagrammet
 • Regleras ej av CySEC

HighLow - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

HighLow Details

✅ MaklärHighLow
✅ Website URLhttps://highlow.net/
✅ Grundad2013
✅ HuvudkontorSydney, Australia
✅ Kundsupportsupport@highlow.net
✅ Kundsupport typerE-mail, telefon
✅ Språkengelska, japanska och kinesiska
✅ Trading PlatformMarketsPulse
✅ Minsta insättning$ 50
✅ Minsta belopp för handel$ 10
✅ Maximum Trade Amount$ 1 000
✅ Nytta$ 50 gratis för nya konton
✅ Utbetalningarupp till 100%*
✅ Gratis demo konto Yes
✅ Regulated Yes
✅ RegulationASIC
✅ KontotyperStandard
✅ DeponeringsmetoderKreditkort, Neteller, banköverföring
✅ ÅtertagningsmetoderKreditkort, Neteller, banköverföring
✅ HandelsmetoderHigh/low, spread high/low, on demand
✅ Number of Assets25
✅ Utgången Tider1 minut, 3 minuter, 5 minuter, 15 minuter, 1 timme, 24 timmar
✅ HandelsvalutaUSD, AUD
✅ KontovalutaUSD, AUD
✅ På svenska No
✅ Mobile Trading Yes
✅ Tablet Trading Yes
✅ Totala poängen 96
Handla Nu

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner