In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Binary Options Robot

Binary Options Robot

 • Falsk handelsplattform
 • Falsk bluff demokonto

På den här sidan hittar du vår recension om den webbaserade mjukvaran Binary Options Robot, som utlovar enorma vinster. Såhär fungerar det: du skapar ett konto hos en mäklare (vanligtvis en bluffmäklare som Zoomtrader eller EZtrader) och mjukvaran (hemsidans robot) öppnar handel av sig självt. Självklart förlorar du snabbt pengar på handeln. Du tänker säkert ”Det här är ren idioti! Vem skulle sätta in pengar där?”.

Du har rätt. Handlaren lär förlora sina pengar väldigt snabbt. Anledningen till att folk går på den här bluffen är att de är naiva. Dock kan man förstå det, eftersom det utlovas att mjukvaran fungerar, vilket såklart drar till sig handlare, och eftersom de har ett gratis prov – ett demo-konto.

Så fungerar Binary Options Robot

Webbsidan är nu tillgänglig på flera språk

Webbsidan hävdar att du kan prova på mjukvaran utan risk. Du låter då programmet handla med virtuella pengar så att du kan se att den fungerar. Så småningom kan du börja investera riktiga pengar för att ”multiplicera dina vinster”.

Så fungerar det inte i verkligheten.

Demo-kontot som den här bluffen erbjuder visar på vinster som är omöjliga att uppnå med ett riktigt konto. Tyvärr är tricket för komplicerat att visa, och nybörjare är de vanligaste offren.

I ett nötskal: Mjukvaran öppnar positioner (handlar) åt dig. I demo-läge kan du se att alla positionerna går med vinst. Men om du börjar handla med riktiga pengar kommer du snart att se att resultaten skiljer sig markant från dem du såg på demo-kontot.

Robotens kundtjäns

Roboten erbjuder möjligheten att kontakta kundtjänsten, vilket vi försökte göra för att få tillbaka pengarna vi förlorat på grund av deras verksamhet. Svaret var självklart att de inte tog på sig skulden för det.

Nedan kan du se en transkription av vår konversation.

Step
Hej
Jag behöver hjälp

BinaryOptionsRobot.com
Hej
Hur kan jag stå till tjänst?

Step
Jag förlorade alla mina pengar med er mjukvara! Vad gör jag nu??
Jag fick inga vinster alls, trots att ni utlovat det!

BinaryOptionsRobot.com
Vi utlovar inga vinster, och kan inte garantera dem eftersom marknaden är omöjlig att förutspå.
Jag är ledsen att du gått med förlust.

Step
Jo, ni garanterar vinst! På hemsidan står det SÄKERT och TRYGGT.
BinaryOptionsRobot.com
Ja, eftersom det inte är något bedrägeri.
Step
Jo, det är det, eftersom jag blivit bedragen.
BinaryOptionsRobot.com
Du kan se dina resultat när som helst
Och du kan sluta handla när som helst
Du har inte blivit bedragen
Du gick bara inte med vinst med vår robot
Det kan hända

Step
Ok, så jag borde försöka igen?
BinaryOptionsRobot.com
Ja, du kan försöka igen med mer pengar.
För fler månader med VIP-konto:
Sätt in pengar med samma mäklare så igen så får du en månads VIP-konto
Gör en insättning med en annan mäklare så får du 3 månaders VIP-konto
När du har fått fler VIP-månader gäller de på alla dina handelskonton som har pengar

Step
Tack, jag försöker igen.
BinaryOptionsRobot.com
OK, bra
Vi kan inte garantera vinst den andra gången heller, men använd inställningarna med lägst risk. Se över dina resultat och hör av dig om du behöver hjälp.

Som du kan se provade vi på kundtjänsten, som ville att vi skulle försöka igen för att tjäna pengar. De uppmuntrade direkt att vi provade igen med mer pengar för att kompensera för förlusterna.

Om det här är praxis för att missleda handlare förstår vi varför tricket fungerar, och varför handlare förlorar pengar om och om igen… Det är därför de har råd att anställa personal som sitter vid sina datorer och chattar med nedslagna kunder som gått på bluffen och vill ha hjälp.

CONSOB varnar: Binary Options Robot är en bluff

Binary Options Robot är en välkänd bluff-mjukvara som funnits i flera år. Tyvärr är det många handlare som gått på den. Myndigheterna som reglerar dem måste vara blinda. Italiens myndighet CONSOB gick nyligen ut med den här varningen, som säger att Binary Options Robot är en investeringstjänst som inte är godkänd för att bedriva liknande verksamhet i Italien. I själva verket har Binary Options Robot ingen licens eller auktoritet i något land.

Den nationella kommissionen för företag och aktiemarknaden rapporterar att Binary Options Robot inte tillåts ringa samtal för försäljning, d.v.s. för att marknadsföra sina finansiella tjänster eller aktiviteter.

Har du någon erfarenhet av Binary Options Robot? Skicka in din feedback!

Binary Options Robot För-och

 • Ingen

Binary Options Robot Nackdelar

 • Falsk handelsplattform
 • Falsk bluff demokonto

Binary Options Robot - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Binary Options Robot Details

✅ MaklärBinary Options Robot
✅ Website URLbinaryoptionsrobot.com
✅ Kundsupport typerChat
✅ SpråkSvenska, ...
✅ Trading PlatformBluff plattformen!
✅ Minsta insättning200 €
✅ Gratis demo konto No
✅ På svenska No
✅ Totala poängen Wir empfehlen nicht mehr, dass Sie bei diesem Broker für Binäre Optionen handeln.
Visa rekommenderade mäklare

6 Responses to “Binary Options Robot”

 1. Hej och tack för svar!
  Fråga: om det nu förekommer pengar som påtryckning i branschen på det sätt ni säger – hur kan jag vara säker på att inte ni får betalt av konkurrerande robotar för att ge negativa omdömen om Binary Options Robot?

 2. Hej! Binary Options Robot har samma logga som Binary Option Robot/The Real Robot. Är det samma robotar? Jag har läst andra recensioner om alla nämnda där man är mycket nöjda och imponerade av roboten. Man rekommenderar den efter att ha testat. Hur kommer det sej att man ser så olika på dessa robotar?

 3. Har försökt med en fråga tidigare utan svar från er: vad kommer det sig att flera andra recensioner bedömer Binary Options Robot vara utomordentligt säker och vinstgivande? Kanske den bästa automatiserade handelsmjukvaran!Tacksam för ert svar – om jag ska uppfatta er som seriösa!
  Med vänlig hälsning
  Veine

 4. Andra recensenter anger Binary Options Robot som den mest seriösa och säkra med goda vinster för dem som använder sej av mjukvaran. Hur kommer det sej att recensionerna är så diametralt olika?

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner