In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

BDSwiss

BDSwiss

 • Intuitiv plattform, handel i SEK
 • Låg gräns för minsta insättning
 • Låg gräns för minsta belopp för handel
 • Licensierad av CySEC
Totala poängen
98/100
Handla Nu

BDSwiss är en professionell, webbaserad handelsplattform för binära optioner som har varit live sedan 2012. Deras mjukvara drivs medvälkända och användarvänliga SpotOption. Självklart kan du även handla med mobilen, och du behöver inte ladda ner ett program eftersom du enkelt kan skapa ett konto och handla genom webbläsaren. BDSwiss är reglerade av Cyperns tillsynsmyndighet, Cypriot Financial Services Authority (CySEC).

Sidan är riktad främst mot tyska handlare, men de stöder även ett antal andra språk. BDSwiss är en relativt ny mäklare jämfört med andra, men erbjuder många utmärkta verktyg. I dagsläget erbjuder de inte webbsidan på svenska, men du kan handla med svenska kronor, och förstår säkert sidan på engelska. J

Varför välja BDSwiss?

Varför välja BDSwiss istället för en annan mäklare? Det är enkelt!

 • bdswissSidan och kundtjänsten finns på ett antal språk (engelska, polska, tyska, tjeckiska…)
 • Inga dolda avgifter
 • Reglerad av CySEC och över hela Europa
 • Gratis webinars och strategiverktyg

BDSwiss – Plattformen

Plattformen erbjuder 160 tillgångar och är bekant för många handlare eftersom den är mycket snarlik andra mäklares plattformar. Även om de inte bidrar med något helt nytt på området är det inte nödvändigtvis en nackdel. Det kan till och med vara en fördel, eftersom plattformarna som flera mäklare använder alltid måste vara säkra och funktionsdugliga.

bdswiss plattformen

BDSwiss plattform.

Utöver klassiska High/Low-optioner kan du handla med många typer av exotiska optioner med den här mäklaren. Du kan till exempel välja

One Touch-optioner med BDSwiss

One Touch-optioner med BDSwiss

Ladder-binäroptioner och One Touch binära optioner.

 • One Touch-optioner
  • När du handlar med One Touch spekulerar du på om priset kommer att överstiga en viss position. Om det gör det blir vinsten hög (upp till 300%). Till exempel: Priset förväntas nå 120$ på under 72 timmar. Om det gör det får handlaren 300$ i vinst. Om det inte gör det förlorar de 100$.
 • Ladder-optioner
  • Handlaren spekulerar på huruvida priset på en tillgång kommer att öka eller minska, beroende på prisskillnaderna under tidsperioden som positionen är öppen. Med en ”Ladder” fluktuerar även vinsten, som kan vara mellan 1-500%.

Med Ladder-optioner kan handlaren använda sofistikerade tekniker för kurssäkring för att se till att de går med vinst oberoende av prisskillnaderna. Du kan läsa mer om det här.

MaklärInfoNyttaSkapa Konto
BDSwiss
På svenska Nej
Assets: 171
Utbetalningar: 70-89 %*
Demo Account: Nej
Minsta insättning: 800 kr
Handel i SEKBörja Handla Read Review

BDSwiss demo-konto

bdswiss demo

Tyvärr erbjuder BDSwiss inget demo-konto. Vi prövade att sätta in 1 000$ och kontaktade kundtjänsten, men fick trots det inget demo-konto.

Detta är antagligen den här mäklarens största nackdel, men allt annat fungerar som det ska. Som tur är kan du prova på vårt demo-konto helt gratis utan att behöva registrera dig. Klicka helt enkelt på länken för demo-konto för binära optioner i menyn och börja handla.

BDSwiss minsta insättning

Det krävs ingen insättning för att skapa ett konto med BDSwiss, och du behöver inte heller ange ditt kortnummer för att registrera dig. BDSwiss erbjuder endast en typ av konto, ett live handelskonto som endast kräver en första insättning på minst 100$. Den låga gränsen för den första insättningen är perfekt för nya handlare som vill bekanta sig med handeln utan större risker.

Minsta insättning är 100$, och minsta belopp för handel är 5$. Det högsta beloppet du kan sätta in med kreditkort är 5 000$, och för banköverföringar finns det ingen övre gräns. Det finns ett antal sätt att göra insättningar på, med kreditkort, kontokort, banköverföring, cashU, Maestro, Sofort, Paysafe, UKash, Giropay, EPS och Postepay. Alla insättningar läggs direkt till ditt konto, dock kan det ta ett par dagar att behandla en banköverföring.

BDSwiss uttag

BDSwiss har en lägsta gräns för uttag på 100$ eller 100€ beroende på vilken valuta du handlar med. Du kan enkelt ta ut dina pengar med kreditkort, kontokort, banköverföring, cashU, Maestro, Sofort, Paysafecard, UKash, Giropay, EPS eller Postepay. För uttag med banköverföring tillkommer en avgift på 25$, men det är gratis att ta ut pengar med kredit eller kontokort. Uttag tar 1-7 dagar beroende på vilken metod som används.

När du skapar ett konto hos BDSwiss får du tillgång till utbildningsmaterial, som eBöcker och webinars, som inkluderas i ditt konto.

Vår upplevelse av BDSwiss

Vi hade en riktigt bra upplevelse med BDSwiss. Plattformen är snabb och utan förseningar när man handlar. Det tog deras kundtjänst ett litet tag att återkomma till oss, men när de gjorde det hjälpte de till med allt vi behövde.

En minsta insättning på 100$ är perfekt för nybörjare, liksom mäklarens stöd för alla språk. Lycka till!

BDSwiss För-och

 • Intuitiv plattform, handel i SEK
 • Låg gräns för minsta insättning
 • Låg gräns för minsta belopp för handel
 • Licensierad av CySEC

BDSwiss Nackdelar

 • Lägsta belopp för uttag – 100$

BDSwiss - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

BDSwiss Details

✅ MaklärBDSwiss
✅ Website URLhttps://www.bdswiss.com
✅ Grundad2012
✅ HuvudkontorNicosia, Cypern
✅ Kundsupportsupport@bdswiss.com
✅ Kundsupport typerTelefon, email, fax, live chatt, kontaktformulär
✅ SpråkEngelska, tyska, grekiska, italienska, danska, norska, polska, finska, svenska, nederländska, franska, spanska, ryska, slovenska, turkiska, kinesiska, japanska, koreanska, tjeckiska
✅ Trading PlatformSpotOption
✅ Minsta insättning800 kr
✅ Minsta belopp för handel45 kr
✅ Maximum Trade Amount13 000 kr
✅ NyttaHandel i SEK
✅ Utbetalningar70-89 %*
✅ LeverageUpp till 1:400
✅ Spread1 - 1.3 pips
✅ Gratis demo konto No
✅ Regulated Yes
✅ RegulationCySec (Cyprus Securities and Exchange Commission)
✅ KontotyperStandard
✅ DeponeringsmetoderVisa, MasterCard, Maestro, banköverföring, Sofort,, Paysafe, UKash, GiroPay, EPS
✅ ÅtertagningsmetoderVisa, MasterCard, Maestro, banköverföring, Sofort,, Paysafe, UKash, GiroPay, EPS
✅ HandelsmetoderOne Pair, Short Term, Long Term, Ladder, Par
✅ Number of Assets171
✅ Utgången Tider60s, 90s, 120s, 5m, 30m, 1t, 2t, 4t, 8t, 12t, en dag, veckovis, månadsvis
✅ Types of AssetsValutor, aktier, index, råvaror
✅ Option Typescall/put, one-touch, 60s, pairs
✅ HandelsvalutaEUR
✅ KontovalutaSEK, EUR, USD
✅ På svenska No
✅ Mobile Trading Yes
✅ Tablet Trading Yes
✅ Totala poängen 98/100
Handla Nu

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner