In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

24Option

24option

 • Hög gräns för första insättning på 250$
 • Osmidiga banköverföringar, fokus på andra betalsätt
 • Inte särskilt finslipad UI på handelsplattformen
 • Demo-konto endast tillgängligt efter insättning

Mäklaren 24Option grundades år 2010 och var en av nätets första mäklare med binära optioner. Nu kan du handla med mer än binära optioner genom deras moderna plattform. 24Option regleras av CySEC, Cyprus Securities and Exchange Commission,  den viktigaste tillsynsmyndigheten i Europa, och är en av de största och mest ansedda mäklarna inom binära optioner.

24Option använder Tech Financials plattform. Plattformen brukade vara lite förvirrande, men sedan början av 2017 har den genomgått ett antal förändringar. Nu ser den bättre ut, och 24Option erbjuder även fler typer av handel än tidigare.

24Option Plattform

24Option använder Tech Financials plattform. Plattformen brukade vara lite förvirrande, men sedan början av 2017 har den genomgått ett antal förändringar. Nu ser den bättre ut, och 24Option erbjuder även fler typer av handel än tidigare.

24Option erbjuder handel med ett stort utbud av binära optioner, som till exempel 30-sekundersoptioner (som snart läggs ner). Vi rekommenderar inte 30-sekundersoptioner, eftersom avkastningen endast är 67% med ett standardkonto, vilket inte är någonting jämfört med 82% på 15-minutershandeln.

24option plattformen

Såhär ser 24Options plattform ut

Utöver det erbjuder mäklarens nya plattform handel med CFD och binära optioner med Spread. Vad är skillnaden mellan CFD och binära optioner? Du kan läsa mer om det här: CFD-handel (Forex) VS binära optioner.

 • Vad är ”Boundary”?
  • När du handlar med ”Boundary”-optioner spekulerar du på om tillgångens pris kommer att hamna inom ett visst belopp. På enklast möjliga sätt kan vi säga att om du tror att det kommer att bli stora förändringar inom marknaderna bör du satsa på UT. Om du inte kan se en trend och priset verkar stå och stampa bör du välja IN.

Med alla förändringar har tyvärr möjligheten att handla med One Touch- och boundary-optioner tagits bort.

24Option – Demo-konto

24Option erbjuder ett demo-konto, men du måste börja med att öppna ett live handelskonto och göra en insättning. När du har gjort det får du möjligheten att använda ett andra konto för att öva dig på att handla utan konsekvenser. 24Option regleras av CySEC och EU-lagar.

Det är en bra idé att prova på att handla med ett demo-konto innan du börjar handla med riktiga pengar. Om du inte vill göra en insättning kan du prova på vår demo-plattform helt gratis, utan registrering.

Kontotyper:

24Option erbjuder att antal typer, från typiska standard-konton till premium-versioner; Nybörjare, guld, expert och diamant. Det finns inte så mycket mer att säga om ämnet utöver att de följer ett standardsystem som ger dig fler fördelar när du når de högre nivåerna.

Insättningar och handel

Minsta möjliga belopp du kan sätta in på ditt konto är 250 valutaenheter. Dessa kan vara USD, EUR, GBP, Yen eller Rubler. Dock bör du tänka på en sak: på 24Option beror insättningsbeloppet på hur du gör insättningen. Gränsen på 250 gäller endast när du gör en insättning med kreditkort eller elektroniska betalsätt.

Om du vill göra en insättning med banköverföring ökar gränsen till 1 000. Du kan göra insättningar och uttag med kreditkort, elektroniska betalsätt som Skrill, banköverföring och Western Union, men inte med kontanter (såklart).

Minsta belopp för att öppna en position är 24 valutaenheter. Med 24Option kan du handla med valutor, råvaror, aktier och index. Sammanlagt har de drygt 100 tillgångar. Utbetalningar beror på vilken typ av konto du har, och är runt 83% för standardkonton och nybörjare.

Guldkontot erbjuder utbetalningar på 85% och Expert- och Diamantkonton erbjuder 87% respektive 89%. Du kan även välja bland utgångstiderna, från 30 sekunder, 60 sekunder, 2 minuter, 5 minuter, 15 minuter, 30 minuter och 1 timme till 24 timmar. Det gör 24Option till en mäklare som passar bäst för den som vill handla med korta intervall (men eventuellt på bekostnad av dem som vill handla i längden).

Typerna av handel på 24Option är High/Low, One Touch, 100% profit Spreadoptioner, Boundary och 60-sekundersoptioner. Med andra ord inriktar sig mäklaren på den som vill ha omedelbara resultat, eller som helt enkelt föredrar korta tidsintervaller.

Relevanta artiklar om 24Option

24option För-och

 • På svenska
 • Optionsmäklare som är reglerad av EU och CySEC
 • Bra utbud av typer av handel och tillgångar

24option Nackdelar

 • Hög gräns för första insättning på 250$
 • Osmidiga banköverföringar, fokus på andra betalsätt
 • Inte särskilt finslipad UI på handelsplattformen
 • Demo-konto endast tillgängligt efter insättning

24option - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

24option Details

✅ Maklär24option
✅ Website URLhttps://www.24option.com/
✅ Grundad2009
✅ HuvudkontorLondon
✅ Kundsupportinfo@24option.com
✅ Kundsupport typer24/7 kundtjänst med email, live chatt & fax
✅ SpråkSvenska, engelska, nederländska, lettiska, ryska, danska, kinesiska, portugisiska, koreanska, indonesiska, italienska, turkiska, japanska, rumänska, spanska, franska, tyska, arabiska
✅ Trading PlatformTech Financials
✅ Minsta insättning250 €
✅ Minsta belopp för handel24 €
✅ Maximum Trade Amount100 000 €
✅ NyttaUpp till 100 % utbetalningar
✅ UtbetalningarUpp till 100 %*
✅ Gratis demo konto Yes
✅ Regulated Yes
✅ RegulationCySec, FCA
✅ KontotyperPlatina, Guld, Standard
✅ DeponeringsmetoderKreditkort, elektroniska betalsätt, banköverföring, Skrill
✅ ÅtertagningsmetoderKreditkort, elektroniska betalsätt, banköverföring, Skrill
✅ HandelsmetoderHigh/Low, One Touch, Spread optioner, Boundary, 60-sekundersoptioner
✅ Number of Assets110
✅ Utgången Tider30sek, 60sek, 2min, 5min, 15min, 30min, 1t, 24t, 1 vecka
✅ Types of AssetsRåvaror, valutor, aktier, index
✅ HandelsvalutaEUR, GBP, CHF, USD
✅ På svenska På svenska
✅ Mobile Trading Yes
✅ Tablet Trading Yes
✅ Totala poängen
Visa rekommenderade mäklare

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner