In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

OTN – Kryptovalutan som kan förändra världen

otnKryptovalutornas värld utvecklas rasande snabbt, och man skulle definitivt kunna säga att 2017 var deras år.

Det har gått åtta år sedan Bitcoin lanserades, och det har hänt en hel del sedan dess, till exempel enorma förändringar inom Forex-marknaderna. Just nu är kryptovalutor en integrerad del av handeln med valutapar, med ett totalt marknadsvärde på hundratals biljoner dollar. Det finns även tusentals olika typer av kryptovalutor, och det lanseras regelbundet nya elektroniska valutor på marknaden.

I och med att det har skapats fler och fler kryptovalutor har det uppstått ett problem med hur man växlar dem, och systemet vi har för det just nu är långt ifrån perfekt. Kryptovalutor måste handlas genom en tredje part, en mellanhand, vilket betyder att det finns möjligheter för bedragare eller hackare. Alltså går det aktuella systemet helt emot kryptovalutornas grund, som är decentraliserad och som man inte ska kunna påverka.

På grund av problematiken runt det nuvarande systemet har ett projekt som kallas för Open Trade Network (OTN) skapats av the OTN Foundation, med målet att ändra hur man handlar med och växlar kryptovalutor. Precis som internet som sammankopplar separata datorer och anonyma nätverk så ska OTN sammanföra isolerade blockkedjor. Målet är att skapa en decentraliserad plattform för handeln med dem.

Det är ett mycket ambitiöst projekt med enorma investeringar. För att förverkliga det har OTN skapat en egen kryptovaluta, OTN-tokens, för att kickstarta projektet.

OTN-tokens – Hur fungerar de?

OTN-tokens (OTN version 1) kommer att spela en viktig roll i nätverkets utveckling. The OTN Foundation har bestämt att man, när nätverket lanserats, kommer att kunna byta OTN-tokens mot OTN-mynt (som representerar den egentliga kryptovalutan) för 1 – 1. Projektet har även en stark partner, IQ Option, världens ledande mäklare som är välkänd för sina tjänster för handel med binära optioner och andra tillgångar.

För att ”mina” OTN-tokens så behövs IQ Option som partner. Den nya kryptovalutan kommer att vara tillgänglig för handlare som använder IQ Option som mäklare. Antalet tokens kommer att bero på volymen av tillgångar som handlats med under de senaste sju dagarna. OTN-tokens delades ut för första gången den 16 oktober, då 29 765 kunder hos IQ Option delade på sammanlagt 350 000 tokens.

The OTN Foundation planerar att släppa totalt 100 miljoner tokens. 21% av dem ska tillgå IQ Options investerare, och resten ska delas upp mellan OTN-plånböcker, andra som har tokens och delägare i IQ Option. En del av alla OTN-tokens kommer även att behållas för framtida investeringar.

otn token

Prisförändringar av OTN-tokens sedan den 19 december 2017.

Som du kan se i diagrammet så steg priset på OTN-tokens till över 50 dollar, men har nu stabiliserats på runt 12 dollar. Därför tror vi att det här är det perfekta läget att köpa dem. Det kan du göra på marknadsplatser som erbjuder växling av kryptovalutor, eller som kund hos IQ Option.

Nu kan du köpa OTN-tokens

Det finns två sätt att köpa OTN-tokens:

  • Du kan köpa dem på en marknadsplats som växlar kryptovalutor, som Livecoin.net. Den 21 december 2017 var OTN-tokens värda 8,90 USD där.
  • Du kan även handla med kryptovalutor hos IQ Option. Självklart medför det en mindre avgift, men när du handlar med IQ Option så får du en fördel: 50% av avgiften växlas automatiskt till OTN-tokens som läggs till i plånboken. Senare kan du växla dina tokens mot dollar eller behålla dem som en investering.
Vi tror att det här är rätt tid att köpa OTN. Kom ihåg att mining-potentialen för OTN antagligen kommer att minska i framtiden, vilket betyder att det kommer att bli dyrare att köpa samma antal tokens. Om du väljer att investera i OTN med IQ Option så kan du göra det för så lite som ett par dollar, och den minsta insättningen är bara 10 dollar. Glöm inte bort att börja med att prova på deras plattform med ett gratis demo-konto.

Handla med IQ Option nu!

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Lönar det sig att investera i OTN-tokens?

Open Trade Network erbjuder ett nytt sätt att handla med kryptovalutor och med andra tillgångar. Om the OTN Foundation i samarbete med IQ Option lyckas uppnå sina mål så kommer det att bli revolutionerande. Tack vare det underliggande systemet så skyddas OTN-tokens från spekulativa bubblor som kan brista. Målet för the OTN Foundation och IQ Option med det här projektet är inte att gå med vinst, utan att skapa en intern handelsplattform. Det är den långsiktiga visionen, och vad som gör OTN-tokens till en mycket attraktiv tillgång. Nu får du chansen att vara en del av att forma den finansiella sektorns framtid.

Så köper du OTN-tokens (video)

https://vimeo.com/245263159

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner