In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Nyheter: Optioner med digitala kontrakt. Leder IQOption racet?

Det har gått ett litet tag sedan digitala kontrakt blev tillgängliga, och de har nämnts i både officiella meddelanden från SpotOption och i tidningar för binära optioner som Finance Magnates. Dock har vi ännu inte sett något som implementerats. Så låt oss ta en titt på vad det är som händer.

SpotOption är antagligen det mest välkända förtaget som skapar plattformar för handel med binära optioner. Deras teknologi används bland annat av mäklare som BDSwiss (tidigare även Banc de Binary).

För mäklare med binära optioner – och även andra mäklare – är det viktigt att välja rätt plattform så att handlarna kan öppna och stänga positioner och handla så smidigt som möjligt.

Olika typer av plattformar:

  • En egen lösning: Vissa mäklare använder egna lösningar, som skapats av dem eller av konsulter, men det blir mindre och mindre vanligt. Det är i allmänhet inte en särskilt bra idé för mäklare att skapa egna plattformar längre, eftersom bestämmelserna från myndigheten CySEC har gjort det i princip omöjligt. Dock har mäklare som IQ Option plus ökända Binatex gjort just det och har egna, unika plattformar.
  • SpotOption-plattform: Många mäklare använder färdiga lösningar, som plattformar från SpotOption. Då används mallar som anpassas och skräddarsys för varje mäklare så att de passar deras behov och design. Det här är det mest populära valet bland mäklare, och SpotOptions plattformar kan ses överallt, bland annat hos bullbinary, exbino och BDSwiss.
  • Andra lösningar: Självklart är SpotOption inte det enda företaget som skapar plattformar för handeln. Till exempel så använde 24Option och OptionsXO tills nyligen en plattform från TechFinancials. Det är dock inte en av våra favoriter – men det är självklart en smaksak!

Vad är digitala kontrakt?

Nu vet du vad SpotOption är, och det är just de som har kommit på den här nyheten. Efter lanseringen av handel med digitala optioner från IQ Option var SpotOption snabba med att skapa ett eget koncept – digitala kontrakt.

”Utvecklaren av teknologi för derivat SpotOption har idag lanserat sin senaste produkt – digitala kontrakt. De levererar ett transparent nytt sätt att handla med tillgångar med aktuella priser på aktier, råvaror, valutor och index.”

Källa: Finance Magnates

Digitala kontrakt är i själva verket ett mellanting mellan Forex (CFD-handel) och binära ladder-optioner. Handlaren väljer helt enkelt ett utlösningspris, utgångstid och antal kontrakt att öppna. Klart!

Om du vill ta reda på hur det fungerar i praktiken kan du prova på med den officiella demo-plattformen för digitala kontrakt. Dock kommer det att dröja åtminstone ett litet tag innan mäklarna börjar erbjuda den här typen av handel på riktigt.

spotoption

Såhär fungerar handel med digitala kontrakt hos SpotOption. Prova på det här.

Extra nyheter: IQ Option slår alla rekord

IQ Option är en av de mest populära mäklarna – vilket vi lätt kunde se i vår opinionsundersökning. De är även en av nätets allra största binära mäklare och hade nyligen nått 16 miljoner konton.

Dock växer de konstant och blir större varje dag – nu är de uppe i 22 miljoner användare, vilket är mer än vad vi sett någon annanstans. Det här kanske till och med är den största webbmäklaren någonsin? Vi tog en snabb titt på statistiken för deras besökare och blev imponerade:

iqoption

Varje månad fick IQ Option mer än 125 miljoner besökare

Sedan mäklaren lanserade CFD och handel med kryptovalutor (Bitcoin) har deras användare femdubblats – och vi väntar med spänning på vad som kommer att hända härnäst.

Vad tror du? Handlar du med IQ Option?

Skapa ett gratis konto med IQ Option!

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Mer information om IQ Option

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner