In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 7: MetaTrader 4 – Valutaförkortningar

Vi har hört att en del av er tycker det är svårt att hitta rätt bland valutaförkortningarna i MT4. Därför har vi satt ihop en tabell med de vanligaste förkortningarna du hittar i programmet. Vi kan inte skriva alla existerande valutapar och deras kombinationer, så listan inkluderar de viktigaste valutorna, som USD och EUR.

När två valutor visas bredvid varandra representerar det helt enkelt hur mycket som krävs av den ena valutan för att köpa den andra. Till exempel: EUR/USD har en valutakurs på 1,269, vilket innebär att en euro har ett värde på 1,269 dollar.

Lista på förkortningar för valutor

GBPBrittiskt pund
EUREuro
JPYJapansk yen
CHFSchweizisk franc
USDAmerikansk dollar
CADKanadensisk dollar
NZDNyzeeländsk dollar
AUDAustraliensisk dollar
CZKTjeckisk koruny
RUBRysk rubel

 

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner