In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 10: MetaTrader 4 – Skapa mallar

Nyligen fick vi en fråga om Meta Trader 4 från en läsare som ville ha hjälp med följande problem:

När jag öppnar en ny graf ser den så ful ut, så jag måste anpassa den varje gång jag öppnar en ny. Det betyder att jag måste ändra färg på ljusen, bakgrunden, rutmönstret och indikatorer som Bollinger-linjer varje gång. Finns det ett enklare sätt att fixa det på?

Att diagrammet ser fult ut kanske inte låter som ett stort problem, men det kan i själva verket vara viktigt. Att justera diagrammet så att det ser ut precis som man vill kan ta tid – tid man inte har om man vill komma igång och handla snabbt.

Hur kan man lösa problemet?

Lösningen är faktiskt riktigt enkel – skapa en mall. Den kan du sedan använda för att ändra allt du vill i diagrammet. Nu ska vi ta en titt på hur det går till!

Hur skapar man en mall i MT4?

  • Öppna ett nytt diagram.
  • Använd dina egna inställningar. Du kan använda instruktionerna i den här artikeln om MT4.
  • Spara diagrammet genom att klicka på de här två knapparna:

meta trader MetaTrader 4 – Skapa mallar

 

 

  • Till sist väljer du ett namn för mallen.
  • Klart!

Hur använder man mallen? 

Du har obegränsad plats för dina mallar och kan enkelt välja en mall som du har skapat:

  • Klicka på ett tomt utrymme i ett nytt diagram, och sedan > Template > Välj din mall.

Ett litet trick

Finns det något annat som kan göra handeln lite enklare? Ja! Du kan skapa en mall på ett sätt som gör att den öppnas automatiskt. Det gör du helt enkelt genom att kalla mallen för default.

Vi hoppas att du gillar den här guiden – hör gärna av dig i kommentarerna nedan.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner