In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 11: MetaTrader 4 – MT4 för surfplattor & mobiler

Om du inte är bekant med MetaTrader 4 rekommenderar vi att du börjar med att ta en titt på våra tidigare artiklar om programmet. I ett nötskal: MT4 är en applikation som visar prisförändringar på valutapar, aktier, index och råvaror – en ovärderlig assistent när du handlar med binära optioner.

För den som inte känner för att sitta framför datorn i timtal och vill använda MetaTrader 4 på resande fot finns det valmöjligheter för surfplattor och mobiler. Den första och bästa är Meta Trader 4 för Windows surfplattor.

MetaTrader 4 för Windows

Det här är samma vanliga MetaTrader som du är van vid – och  du kan använda applikationen var och när du vill. Om du har en surfplatta med Windows 8.1 eller en senare kan du helt enkelt ladda ner den vanliga versionen från vår sida och använda alla indikatorer och mallar. Dock är det inte lika enkelt för vissa andra surfplattor.

MetaTrader 4 for Windows

MetaTrader 4 för iOS och Android

MetaTrader 4 for iOS och AndroidMetaTraders officiell app går även att använda med iOS och Android. Nackdelen är att den inte stöder alla indikatorer och mallar. Du kan använda trendlinjerna och andra verktyg som redan är installerade när du hämtar appen, men inte ladda ner anpassade indikatorer.

Du kan ladda ner appen från Google Play eller App Store för att använda MT4 på din Apple- eller Android-enhet.

Vi har hört att Meta Quotes (företaget som ligger bakom MetaTrader) inte heller kommer att utvidga funktionaliteten eller lägga till valmöjligheter för att lägga in andra indikatorer, vilket är synd. Anledningen till det är att deras användare enligt dem är nöjda, så att det inte finns någon anledning att ändra appen.

Finns det alternativ till MT4?

Javisst. Du kan använda sidan FreeStockCharts (version för PC eller Windows surfplatta) eller NinjaTrader. Dock har vi inte lyckats med att köra FreeStockCharts på smartphone, men då finns alternativet NetDania, till exempel. Det har vi dock inte provat på själva än. Har du? Hör av dig i kommentarerna…

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner