In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 14: MetaTrader 4 – Ladda ner MT4

Meta Trader 4Många läsare hör av sig till oss och undrar hur och var de kan ladda ner MetaTrader 4. Det har vi visserligen skrivit om tidigare i den här serien av artiklar, men det skadar aldrig med en påminnelse. Den som redan har installerat programmet kan helt enkelt hoppa över följande text.

Här kommer en guide för den som inte har laddat ner MetaTrader 4 än, eller som har haft problem med det.

1. Ladda ner installationsfilen för MT4

installationsfilen for MT4MetaTrader 4 är ett program som laddar ner information såsom aktiepriser, värden för valutapar, etc. från servrar och visar den informationen i diagram (grafer). Informationen är då tillgänglig för användaren, som kan använda eller justera den för att passa deras behov. Du kan ladda ner MT4 från ett antal sidor, mestadels Forex-mäklare.

Vi rekommenderar att du laddar ner programmet från en mäklare som heter Oanda.

Så laddar du ner MT4 från Oanda:

  1. Klicka för att skapa ett demo-konto hos Oanda ->här (du kan använda din egen information om du vill)
  2. Klicka på DownloadMT4 på sidan som du hittar här:  ladda ner MT4 från Oanda

installationsfilen

2. Installera filen

När du har laddat ner programmet är det dags att installera det. Klicka på filen du precis laddat ner (ikonen ser ut såhär:mt4insta).

Det är enkelt att installera programmet, och det kräver bara ett par klick på ”Nästa” från din sida.

3. Logga in

Nu har du laddat ner och öppnat programmet. Fint!

För att kunna ladda ner information och se aktuella priser måste du koppla upp dig till servern. I det nedre högra hörnet kan du se den här ikonen om du inte är uppkopplad: mt4instal.

När du har aktiverat uppkopplingen till servern bör du se en lista. Om inte, klicka File -> Setup account.

I listan kan du se de tillgängliga servrarna. Den bästa valmöjligheten är servern med den lägsta Ping-tiden. Klicka sedan på Next. Det kommer att göra att programmet fungerar snabbare.

MetaTrader4

Välj servern med lägst PING.

Välj sedan att skapa ett nytt demo-konto och fyll i formuläret. De kontrollerar inte informationen, så du kan skriva in vad du vill om du inte vill ange din riktiga information.

Då är du redo!

4. Använd programmet

Nu är programmet installerat och bör fungera felfritt. Vi rekommenderar att du även läser igenom våra tidigare artiklar om MetaTrader 4 som kommer att hjälpa dig att förstå dig på programmet och använda det mer effektivt.

Är du på jakt efter strategier? Du kan importera dem till MT4 med hjälp av följande guide som lär dig att använda indikatorer och mallar.

Har du fortfarande problem med MT4? Tveka inte – hör av dig i kommentarerna nedan!

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner
TOPlist