In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 4: MetaTrader 4 – Knapparna

Välkommen till den fjärde av våra artiklar om MT4. Om du inte redan läst de tidigare artiklarna rekommenderar vi att du gör det för att lära dig grunderna om programmet. Då kör vi.

MetaTrader 4 är ett omfattande program som erbjuder i princip alla verktyg man kan tänka sig med den här typen av mjukvara. Det kommer att hjälpa oss att rita linjer eller punkter, använda ikoner, ange beskrivningar, zooma in och ut i grafen och mer.

Ny graf meta trader 4

 

Ny graf
Den här knappen skapar ett fönster med en ny graf som vi kan arbeta med. Vi kan välja mellan alla olika tillgångar, som råvaror eller Forex.

 

Välj profil
Den här knappen behöver vi inte i början.

 

Grafikverktyg
Vi kan lägga till vertikala eller horisontella trendlinjer som stiger eller sjunker för att identifiera zoner för stöd/motstånd. Fält för text och ikoner är också hjälpsamma om du vill namnge eller identifiera linjerna. Du kan till exempel använda en bock () under ljusen när en vinnande handel gått ut, och så vidare.

 

Välj en tidsram
Du kan zooma in och ut för att se marknaden med olika tidsramar. När du klickar på knappen som representerar ett ljus ändras tidsramen. Med M1 representerar varje ljus utvecklingen på marknaden under 1 minut, och så vidare. För binära optioner passar vanligtvis M1, M5, M15, M30, eller H1 som högst.

 

Marknaden
Visa/göm fönstret för marknaden. Den här knappen behöver vi inte i början.

 

Data
Visa/göm fönstret med data. Vi behöver inte den här knappen heller i början.

 

Navigator
Visa/göm fönstret med navigatorn. Den här knappen behövs inte heller i början.

 

Terminal
Visa/göm terminalen. Inte heller den här knappen behövs i början.

 

Typ av graf
Byt typ av graf eller diagram – kolumner, ljus eller linjer.

 

Förstoringsglas
Zooma in och ut i grafen. Ljusen representerar alltid en viss tidsperiod, vilket inte förändras. Om du vill att ljusen ska visa en annan tidsperiod kan du ändra det såsom vi beskrivit ovan. De båda valen kan vara lätta att förväxla i början.

 

Dela fönstret
Favoritknappen. Den justerar automatiskt fönstren med grafer så att de är samma storlek, och så att alla är synliga. Vi använder den här knappen hela tiden.

 

Automatisk skiftning, offset-graf
Genom att använda knappen för automatisk skiftning flyttas grafen framåt ett steg varje gång ett nytt ljus uppstår. Om du inte klickar på knappen kommer grafen att fortsätta utanför fönstret, och vi kan då inte se nya ljus. Knappen för offset säkerställer att den högra sidan av grafen får mer utrymme, vilket är användbart om du till exempel använder indikatorn P4L.

Det finns ännu fler knappar i programmet, men dem behöver vi inte i början. Dem kommer vi att förklara i kommande artiklar. Vi hoppas att artikeln hjälpt dig och lärt dig något nytt som kommer att öka dina vinster!

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner