In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 5: MetaTrader 4 – Grafer för tillgångar

Det är många som vill handla med mer än valutapar, såsom guld och andra tillgångar, men som inte vet hur de kan se de diagrammen i MetaTrader 4. Därför har vi skrivit den här korta artikeln som del av vår serie om MT4. Idag ska vi ta en titt på hur vi kan se grafer med tillgångar som index och råvaror.

Det är inte alls särskilt svårt. Då kör vi!

1) Öppna marknaden

Först måste vi öppna marknaden. Det gör vi antingen genom att trycka CTRL+M i MT4, eller genom att klicka på den här knappen: MetaTrader 4.

2) Visa alla symboler

Klicka på det tomma utrymmet på panelen och välj att visa alla symboler (Show all).

MetaTrader 4 – Grafer for tillgangar

Då visas ett antal nya symboler.

3) Öppna grafen för den utvalda tillgången

Högerklicka på symbolen för din valda tillgång och stäng fönstret med grafen. Det öppnar ett nytt fönster med en graf för den utvalda tillgången eller aktien. Då kan vi använda våra mallar eller indikatorer.

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner