In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Mäklare för binära optioner med demo-konton

Ett demo-konto för binära optioner är ett utmärkt sätt att öva dig på att handla utan risk. TopOption broker krävde en minsta insättning på 200$ för ett demo-konto (det är inte längre aktivt), medan Stockpair har en minsta gräns på 500$.

Mäklare med demo MED insättning

MaklärNyttaMinsta insättningMinsta belopp för handelUtbetalningarDemoPå svenskaRecensionSkapa Konto

Mäklare med demo UTAN insättning

MaklärNyttaMinsta insättningMinsta belopp för handelUtbetalningarDemoPå svenskaRecensionSkapa Konto
IQ Option
GRATIS DEMO-KONTO10 €1 €Upp till 91 %* Demo available På svenskaRecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Binära optioner Demo-konto

TopOptions demo-konto försvinner om två veckor, men kan förlängas genom att göra en insättning och att prata med din account manager eller sidans live kundtjänst. Stockpair erbjuder dock ett obegränsad demo-konto. Vi har haft ett demo-konto hos dem i över ett år, och det fungerar fortfarande.

Vad som är ännu bättre än att skapa ett demo-konto med krav på en första insättning är att prova på handeln utan registrering. Klicka på bilden till höger för att gå till vår exklusiva demo för binära optioner här på optionerbinara.se

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner