In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

IQ Options tre kontotyper

IQ Options tre kontotyperEnligt vår egen uppfattning är IQ Option en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder (alltså handlarna). Det baserar vi bland annat på att de kontinuerligt lägger till funktioner och verktyg och att de har en utmärkt plattform för mobilen. Hos IQ Option får du alltid det lilla extra, och service som du inte hittar hos många andra mäklare.

Du får även det lilla extra när det kommer till IQ Options konton. Här kan du välja hur och hur mycket du vill handla, och kan även prova på mäklarens demo-konto om du vill lära dig systemet eller prova på nya strategier. Vissa kanske även vill handla med större belopp, och få fördelar som ”mindre” handlare inte har tillgång till.

Hos IQ Option erbjuds tre olika typer av konton:

 • Demo-konto
 • Riktigt konto
 • VIP-konto

Nu ska vi ta en närmare titt på dem.

1) Demo-konto

IQ Options demo-konto är ett gratis konto som låter dig prova på alla funktioner på plattformen utan en investering. Du får 10 000 virtuella dollar att komma igång med, och om du spenderar dem kan du återställa saldot (hur många gånger som helst).

Demo-kontot hos IQ Option är identiskt med mäklarens vanliga konto, vilket betyder att alla prisförändringar också är identiska. Det här är en pålitlig mäklare som inte fuskar med priserna.

Demo-kontot kräver ingen insättning, kortinformation, eller att du skickar in några dokument, och kan avaktiveras närsomhelst. Om du vill handla med riktiga pengar kan du enkelt göra det precis när du vill – läs vidare för mer information.

HÄR kan du skapa ditt demo-konto
Behöver du hjälp med ditt demo-konto? Läs mer om IQ Options demo-konto här.

2) Riktigt konto

Med ett riktigt konto kan du handla med fler än 70 tillgångar (aktier, råvaror, index och valutapar) och med flera olika typer av optioner, som digitala optioner eller kryptovalutor. Om du har handlat klart kan du göra uttag från ditt handelskonto och kan ta ut antingen hela ditt saldo eller delar av det.

Uttag förs över till ditt kort eller din elektroniska plånbok inom ett par minuter (behandlingstiden beror på betalsättet). Majoriteten av förfrågningar om uttag behandlas inom 24 timmar, men vissa transaktioner kan ta mer än tre vardagar.

Den enda nackdelen med den här typen av konto är att du måste bekräfta din identitet innan du kan börja handla, men så är fallet med alla reglerade mäklare. Det är dessutom en relativt enkel process, och du behöver bara skicka in ett par dokument för att legitimera dig.

Handlare med riktiga konton kan även tävla i turneringar som hålls varje vecka, och använda funktionen för kundtjänst via live chatt. Du kan fortfarande använda ditt demo-konto när du har skapat ett riktigt konto, och kan enkelt växla mellan dina olika konton för att finslipa strategin och prova på nya system.

3) VIP-konto

För den som vill handla med större belopp erbjuder IQ Option ett VIP-konto som har ett antal exklusiva funktioner som andra handlare inte kan använda:

 1. Högre vinster
  VIP-handlare går i snitt med 3% högre vinst än andra handlare (vid framgångsrik handel). Högre vinster gör att handlaren kan nå sina individuella mål, och självklart tjäna mer pengar.
 2. VIP account manager
  IQ Options VIP account managers är kompetenta representanter som kan hjälpa till med alla frågor du kan tänkas ha, eller om du stöter på problem när du handlar hos IQ Option. De håller ett vaksamt öga på handeln och kan erbjuda rådgivning. Du kan läsa mer om det i vår intervju med en av IQ Options account managers.
 3. Gratis turneringar
  En av de största fördelarna med VIP-kontot är att man kan tävla gratis i turneringarna och slipper betala inträde för dem. Det betyder att VIP-handlare kan tjäna flera hundra kronor, flera gånger om månaden.
För att få ett VIP-konto krävs att du sätter in 3 000$. Det betyder att du kan börja med ett vanligt konto, och när du satt in sammanlagt 3 000$ så uppgraderas det automatiskt till ett VIP-konto.

Varför vänta? Prova på IQ Option, som våra läsare utsåg till årets bästa mäklare 2016!

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner