In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

IQ Option har blockerat mitt konto!

iqoptionVi har sett användare i vissa forum som säger att IQ Option har blockerat deras handelskonton. Eftersom IQ Option är en av våra favoritmäklare för binära optioner, och en av våra läsares favoriter, tyckte vi att det var dags att ta en titt på det. Vi kontaktade IQ Option direkt för att lösa problemet.

Vi frågade: är det sant att ni blockar konton? Svaret: Ja, det kan hända att vi blockerar konton, men det är mycket ovanligt, och händer endast om någon har brutit mot våra regler eller villkor.

Så varför kan IQ Option ha blockerat en användares konto?

Anledningar till att IQ Option blockerar konton

 • Om man har gjort insättningar eller uttag från kontot med någon annans information. Det är mycket viktigt att du använder ditt eget kreditkort eller din egna e-plånbok. Detta är för att förhindra penningtvätt.
 • IQ Option kan även blockera konton om användaren har flera konton. Enligt del 4.2.7 av deras villkor är det endast tillåtet att ha ett aktivt konto. Därför kan de stänga konton om användare bryter mot det villkoret.
 • Om man medvetet tillhandahållit ogiltiga personuppgifter, till exempel om man är minderårig och ljuger om sitt födelsedatum.
 • Om en handlare vägrar att tillhandahålla sitt ID-kort för att bekräfta sin identitet och verifiera sitt konto.
 • Om handlaren är bosatt/medborgare i USA, Australien, Belgien, Israel, Sudan, Syrien, Nordkorea eller Japan.

Så gör du om du inte kan logga in på ditt konto:

 1. Se till att du skrivit in rätt användarnamn och lösenord.
 2. Kontrollera din inkorg och din spam-mapp för att se om du har fått ett meddelande från IQ Option om ditt konto.
 3. Om du inte har fått ett meddelande från IQ Option, kontakta deras kundtjänst som är tillgänglig 24/7 via email på support@iqoption.com för att få hjälp.

Viktigt:

 • IQ Option blockerar aldrig konton utan en god anledning.
 • Kontots ägare informeras alltid per e-mail och varnas om deras konto blockerats, eller om det kommer att blockeras. Då meddelar de anledningen till detta och föreslår hur användaren kan gå tillväga för att återfå sitt konto.
 • När IQ Option får informationen eller dokumenten de behöver för att verifiera kontot eller användaren kan de omedelbart låsa upp kontot.

Det är OLAGLIGT att blockera konton utan en anledning, och det skulle reglerade mäklare aldrig göra. I dagsläget har IQ Option mer än 15 miljoner aktiva konton, och förväntar sig ännu större tillväxt tack vare lanseringen av nya, professionella och spännande produkter och funktioner.

Om du behöver mer detaljerad information, hör av dig till IQ Options kundtjänst – innan du får panik, eller tror att ditt konto har blivit blockerat utan anledning.

Mer om IQ Option

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner