In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Intervju med en av IQ Option account managers

iqoptionIdag kan vi presentera en intervju med en av IQ Option account managers – Angelo Ionnad. Vad är en account manager, egentligen? Och vad sysslar de med? Det ska vi ta reda på idag.

Tyvärr var det inte vi själva som gjorde intervjun, så vi kunde inte bestämma frågorna (och några av dem är lite enformiga), men trots det tycker vi att det är intressant att se handeln från ett nytt perspektiv. Intervjun innehåller även ett par saker som vi tyckte var värda att förklara, vilket vi har gjort i slutet av artikeln.

Berätta lite om dig själv, din utbildning och dina intressen. Hur länge har du jobbat på IQ Option?

Jag skulle beskriva mig själv som vänlig, hjälpsam och pålitlig. Jag är även mycket målinriktad och motiverad som person.

Jag tror att jag är ganska enkel att jobba med, och framför allt är jag en positiv och entusiastisk person som älskar utmaningar.

När jag hade avslutat mina studier upptäckte jag ett intresse för vin, så jag tog ett par kurser inom det, för sommeliers. Det lät mig stimulera smaklökarna och upptäcka min verkliga passion – matlagning. När jag inte jobbar tycker jag även om att resa och att upptäcka världen. Därför passar det bra för mig att jobba hos IQ Option, vilket jag har gjort sedan slutet av maj år 2016. Jag hoppas att jag har en lång framtid inom det här fantastiska bolaget framför mig.

Vad jobbar du med? Vad ringer du för samtal, och hur ser din arbetsdag ut?

Som VIP account manager är det mitt jobb att hjälpa ”mina” handlare att bekanta sig med alla funktioner på plattformen, och att hjälpa dem att förbättra sina kunskaper inom handeln, och sina resultat.

Varje morgon, när jag har hälsat på mina kollegor, börjar jag med att ta en titt på de förfrågningar om att bli uppringd som jag har fått. Sedan svarar jag på mina e-mails och välkomnar nya handlare till plattformen. Under hela dagen ser jag även över marknadsinformation och nyheter som kan vara användbara för mina handlare. Det finns alltid något nytt på plattformen och i nyheterna, så det finns alltså alltid något att göra.

IQ Option utvecklas och växer riktigt snabbt. Kan du berätta om några nyheter på plattformen?

Några av de senaste nyheterna och utvecklingarna på plattformen är:

Återköp-funktionen, som vi har lagt till efter att ha fått in förfrågningar om det från våra handlare. Funktionen låter användaren sälja en position innan utgångstiden – antingen för att gå med vinst eller för att förminska förlusterna om handeln inte går som förväntat.

Vi lägger även kontinuerligt till nya tillgångar, och organiserar 4-6 turneringar varje månad för de handlare som vill tävla i dem. Det finns med andra ord alltid något nytt, unikt och spännande hos IQ Option…

Kan du berätta mer om turneringarna?

Turneringarna är en av mina personliga favoriter, och fungerar som tävlingar mellan våra handlare. Man använder virtuella pengar, och alla börjar med samma belopp. Målet är att öka sitt saldo så mycket som möjligt innan turneringens slut.

När turneringen avslutas delar de topp 30 handlarna på priset, och vinnaren får det allra högsta beloppet.

Varför går det inte alltid att skapa en position?

Det kan finnas ett par olika anledningar till att det inte går att skapa en position, men de vanligaste är att priset på tillgången har ändrats (vilket vanligtvis uppstår när priset är mycket flyktigt) eller att det inte finns valmöjligheter som passar utgångstiden.

Detta beror på exponering: hur populär en tillgång är och hur mycket trafik den genererar. På natten är det mycket mindre handelsaktivitet, så då minskar exponeringen. Vi ser över dessa värden en gång om månaden, och de växer konstant. All handlare kan även se över tillgängligheten – live.

Vi har vissa skyldigheter till våra handlare, och måste kunna garantera att vi betalar ut vinster – därför finns det vissa begränsningar.

Eftersom den här intervjun är gammal nämns återköp som en ny funktion. Dock vet de av er som handlat med IQ Option säkert redan om den. För den som inte är bekant med funktionen: inom tre sekunder av att skapa en position kan du göra ett återköp för 100% av priset, alltså utan förlust. Funktionen är tillgänglig eftersom den är nödvändig enligt riktlinjer från CySEC, som reglerar IQ Option.

När det kommer till turneringar har vi redan tagit en titt på det (i vår artikel om IQ Options turneringar). Dock visste vi inte om svaret på den sista frågan, så det var intressant. Eftersom mäklaren måste kunna betala ut vinster har de en gräns per position. Vi kan tänka oss att gränsen är 100 000$ per CALL-option och 100 000$ per PUT-option, och att indikatorn på vänster sida av plattformen visar att många handlare spekulerar på ökande priser. Då kan det vara så att gränsen för CALL har nåtts. Då går det alltså inte att skapa en CALL-position – men det går bra att skapa en PUT-position.

Är du osäker på om IQ Option är den bästa mäklaren?

Vi har hittat en sida som jämför alla ledande mäklare. ► Visa jämförelser av mäklare

MaklärInfoNyttaDemoPå svenskaSkapa Konto
IQ Option
Utbetalningar: Upp till 91 %*
Minsta insättning: 10 €
GRATIS DEMO-KONTODemo availablePå svenskaBörja Handla

Read Review
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner