In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Binära optioner Demo-konto

Binära optioner Demo-kontoOm du vill börja handla men är osäker på om det passar dig är det enkelt att ta reda på det med ett demo-konto.

Med ett demo-konto kan du öppna och stänga positioner utan att behöva investera dina egna pengar, eftersom du handlar med en virtuell valuta. Du riskerar inte ett öre, men kan å andra sidan inte heller tjäna riktiga pengar.

Vissa mäklare har egna demo-konton eller funktioner (som till exempel IQOption) så att du kan prova på deras plattformar. IQOption erbjuder visserligen ett helt gratis demo-konto som är mycket lättanvänt, men vi erbjuder även en demo med andra funktioner. Du kan börja handla med plattformen nedan – det krävs bara en snabb registrering med ett klick.

IQ Option demo

IQOption recensionMäklaren IQOption erbjuder ett demo-konto utan krav på att du sätter in pengar. Allt du behöver göra är att följa den här länken, skapa ett konto och börja handla. Det är snabbt och smidigt att skapa ett konto, och du kan logga in med ditt Facebook-konto eller din emailadress.

Om du inte gör en insättning får du automatiskt ett konto i demo-läge, vilket betyder att du inte behöver be kundtjänsten att skapa ett åt dig. När du känner dig redo att investera riktiga pengar klickar du helt enkelt på knappen för att göra en insättning (i det övre högra hörnet).

Glöm inte att lära dig handelsmönster – de kommer att hjälpa dig med handeln! Du kan hitta dem helt gratis på den här webbsidan med de bästa strategierna för handel med binära optioner.

GRATIS demo-konton nedan!

Tack för ditt visade intresse för att handla med binära optioner på ett demo-konto. Vi hade tidigare ett riktigt demo-konto här på hemsidan. Tyvärr kan vi inte tillhandahålla den tjänsten längre, på grund av strikt reglering.

Istället rekommenderar vi att du skapar ett demo-konto hos IQ Option. De är ett par liknande, och bra, mäklare för alla handlare – både nybörjare och erfarna handlare. De två mäklarna har varsitt demo-konto som du kan använda så snart du har registrerat dig hos dem, och du behöver inte sätta in pengar för att göra det. Du behöver inte ens kontakta kundtjänsten. Skapa helt enkelt ett konto så kan du använda deras demo-konton.

Vi har provat på båda mäklarnas demo-konton, och enligt våra test är de 100% pålitliga. De visar exakt samma information som man får med ett vanligt konto. Vissa kanske tror att demo-konton är riktiga konton, men det är de inte – trots att de fungerar precis som vanliga konton så riskerar du ingenting.

Vi vill önska dig LYCKA TILL med handeln. Glöm inte att övning med ett demo-konto är mycket viktigt om du vill tjäna riktiga pengar när du byter till ett riktigt konto. Oberoende av om du handlar med binära optioner, kryptovalutor eller Forex så gäller det alltid att öva först.

Räcker demo-konto för binära optioner för att lära sig att handla?

Demo-konton för handel med binära optioner är en utmärkt möjlighet att lära dig hur marknaderna fungerar och hur vårt handelsmönster fungerar i praktiken. Men stress och känslor är också viktiga faktorer att ha i åtanke när du väl har valt ditt handelsmönster och börjar handla.

Upplevelsen du får med ett demo-konto skiljer sig från när du handlar på riktigt. Att handla på riktigt är det enda sättet att uppleva känslorna som du kommer att behöva lära dig att hantera. Från eufori från varje framgångsrik handel till känslorna som uppstår efter en förlust – det kan du inte öva dig på med ett demo-konto.

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner